eFootball heeft wereldwijd meer dan 600 miljoen downloads

Konami wil dat je weet dat zijn opnieuw ontworpen PES-voetbalspel, eFootball 2023, nu wereldwijd meer dan 600 miljoen downloads heeft overtroffen op zowel pc, mobiel als console.

De gratis te spelen voetbalgame viert deze mijlpaal door een ‘herdenkingscampagne’ aan te bieden en door Neymar Jr. en wat in-game valuta weg te geven aan iedereen die tussen nu en 30 maart inlogt.


eFootball™ 2023 Show Time-trailer.

Log echter elke dag in en u kunt tot 10 munten per dag krijgen, voor een totaal van 280 eFootball-munten. Scoor in de komende twee weken – van nu tot 16 maart – een doelpunt met Neymar Jr. en je krijgt meer munten, spelpunten en ervaringspunten, hetzelfde geldt als je scoort met Lionel Messi tussen 16 en 30 maart.

Er is ook een nieuw kaarttype. Show Time biedt verschillende vaardigheden zoals Brilliant Finishing, Fortress, Momentum Dribbling, Game-Changing Pass en “de beste spelers die deze vaardigheden in het echte voetbal weerspiegelen, zullen binnen deze thema’s beschikbaar zijn voor gebruikers om toe te voegen aan hun Dream Teams”.

Het eerste seizoen van eFootball was een ramp en verdiende Vermijden in onze review. Misschien is het dan ook geen verrassing dat de game nog steeds niet kan concurreren met het recente succes van FIFA 2023, waarin de meeste spelers ooit zijn uitgebracht.

READ  Huawei Petal Clip downloaden [12.1.3.311]
Written By
More from Eda Greene
Rainbow Six Extraction gratis downloaden via Game Pass
Ubisoft heeft onlangs de langverwachte Rainbow Six Extraction uitgebracht. De AAA-titel kost...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *