Renault integreert Waze in het multimediasysteem

Het gratis navigatiesysteem Waze is nu beschikbaar voor bestuurders van de nieuwe Renault Austral en de 100 procent elektrische Renault Megane E-Tech.

Rijders kunnen de Waze-app voor het OpenR Link-multimediasysteem met Google-integratie direct downloaden en installeren. Ze kunnen de app ook downloaden op hun smartphone via de MyRenault-app.

Verkeersinformatie

Waze biedt real-time verkeersinformatie, voorkeursroutes en opgeslagen bestemmingen op het middendisplay, terwijl andere autofuncties beschikbaar blijven, evenals het afspelen van muziek in de auto. Een smartphone en het gebruik van een USB-kabel zijn hiervoor niet nodig.

Namens Renault zegt Jerome Server: “Renault is het eerste automerk dat Waze rechtstreeks aanbiedt via het multimediasysteem in de auto, zonder dat een smartphone nodig is. We zijn ervan overtuigd dat Waze-gebruikers deze nieuwe functie zullen waarderen bij het besturen van een auto. Renault Austral of Megane E-Tech Electric, in lijn met onze strategie om klanten een intuïtieve, meeslepende en verbonden rijervaring te bieden.”

“Omdat Waze-gebruikers steeds vaker platformen in voertuigen gebruiken en deze technologie zich blijft ontwikkelen, is het belangrijk dat we hen de beste rijervaringen bieden. Daarom zijn we blij en trots om onze samenwerking met Renault aan te kondigen. Waze’s integratie met real-time routing , navigatie en waarschuwingen maakt Waze’s Het multimediasysteem van de volgende generatie Renault-modellen zal zorgen voor een soepelere en meer gestroomlijnde rijervaring.

READ  Carnaval Top 111 begint op DMG Radio; 8 uur non-stop feest
More from Madison Garrett
Ubisoft stelt geplande gesloten bèta voor Ghost Recon Frontline uit
afbeelding: Ubisoft Sindsdien is het slechts een kwestie van dagen Ubisoft heeft...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *