Elden Ring-fan maakt het spel voor Game Boy ongedaan

elden ringDe uitgestrekte wereld heeft veel fanprojecten geïnspireerd en Aanpassen. Spelers maken fan van kunst En 3D-printen pot jongenshun viering van de uren die ze in de tussenliggende landen doorbrachten. En een ontwikkelaar en omroep, Shintendo, verwijdert momenteel het game-ontwerp voor de Game Boy, met als doel om te werken aan “echte hardware”, volgens Beschrijving van YouTube-trailer.

Shintendo maakt kapot elden ring Gebruikmakend van GB Studio 3.0, de populaire tool voor het maken van oudere games, die Game Boy- en Analogue Pocket-apparaten ondersteunt. Tot nu toe ontwierp hij een zeer bekende site voor een vroege game – de Church of the Anticipation met zijn lange brug en Erdtree op de achtergrond. Deze locaties zien er schattig uit in 8-bit-stijl, zelfs als de Tarnished-speler nog steeds zijn kont kan laten enten door de grenadier in de teaser-trailer.

Aanvankelijk gedeeld op Reddit, ging het project snel viraal.

“Het idee is geïnspireerd door mijn vrienden, we hebben veel Elden Ring samen gespeeld, maar we vinden het ook leuk om samen kleine videogameprojecten te maken”, vertelde Shintendo aan Polygon via Reddit-chat. “We waren aan het brainstormen over mogelijke toepassingen voor GB Studio 3.0 toen het Elden Ring-thema onvermijdelijk uitkwam.”

Zijn trailer toont enkele basisbewegingen van de speler, zoals de dodge roll, evenals het gevecht tegen de angstaanjagende vroege baas. “Het leukste is het werk van de puck”, zei Shintendo. “Het geeft veel voldoening om uit te zoeken hoe je een geweldig ontwerp voor een personage als Varre of Ranni kunt weergeven in een 16×16-object.”

READ  Sony heeft de aankoop en verhuur van films en tv in de PlayStation Store stopgezet

Zijn huidige doel is om te proberen het ontwerp van de Limgrave tegen eind mei af te ronden — een enorme kaart op zich, ondanks dat het slechts een onderdeel is van het algemene spel — voordat hij beslist of de rest van het spel al dan niet volgepropt kan worden. in een Game Boy-cartridge”. “Het meest uitdagende zijn zeker de beperkingen van Game Boy en GB Studio 3, de gameplay voelt meer als een avontuur voor 2600 dan Elden Ring op dit moment doet.”

Shintendo is streamingaanbieding op Twitch, waar hij doorgaat met het verwijderen van delen van het enorme spel.

Written By
More from Aubrey Mason
Rajasthan lijdt door Gehlot govt rift: Ex-CM Raje
Voormalig eerste minister van Rajasthan Vasundhara Raje.Reuters Voormalig eerste minister Vasundhara Raje...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *