Minecraft-fan maakt een spookachtige kleine Pac-Man

Minecraft is een zeer veelzijdige game, daarom zijn er dingen als de actieversies van Minesweeper en Wordle te vinden. In principe is alles mogelijk in deze sandbox-game dankzij de creativiteit van de community. Vandaag brengen we je echter nog een klassiek Minecraft-spel, maar dit heeft een nogal grote draai.

Jullie kennen allemaal Pac-Man. Iedereen kent Pac-Man. Het is de gigantische gele bol met een groot lachend gezicht die het gezicht vertegenwoordigde van een van de eerste echt grote games, en hij is er nog steeds, mede dankzij zijn verschijning in de Smash Bros.-serie. In Pac-Man-spellen moet je draaien om een ​​hoge score te behalen terwijl je de aanvallen van geesten die door het doolhof zwerven ontwijkt, en dat verandert alleen als je meer kracht krijgt en je omdraait en geesten verslindt.

Nu echter, YouTube Fundy Ik besloot dat Minecraft een Pac-Man nodig had, maar niet helemaal zoals je je herinnert. In plaats van dat Pac-Man spoken ontwijkt, gaat hij achter hen aan, maar spoken zijn helemaal geen spoken; Het zijn andere spelers. Dit maakt Pac-Man een van de meest angstaanjagende menigten van Minecraft.

Je kunt Pac-Man verslaan door de powerboost te pakken, maar het enorme blok is niet alleen sneller dan jij, het wordt ook bestuurd door de speler met een panoramisch uitzicht op de arena.

Het hele proces is gedocumenteerd in een bestand video- Degene die door Fundy is gemaakt, eerlijk gezegd, we hadden nog nooit een angstaanjagende versie van de oude gele bol gezien. Het is geweldig om het allemaal samen te zien, en de codering om het te laten werken lijkt ingewikkeld. Het eindresultaat is dat Fundy een aantal andere YouTubers hiermee martelt op Pac-Man, en het is best grappig om te zien.

In minder serieus nieuws werkt Redditor aan een plug-in om spreuken naar Minecraft te brengen, en de demo’s zullen je sokken blazen – en ze zullen ook een groot deel van de scène opblazen.

READ  Beste gratis spellen zoals Roblox voor Windows 11/10

Afbeelding tegoed: Fundy / YouTube

Written By
More from Max Mcgee
Rathalos en Magnamalo van Monster Hunter Rise zien er woest uit in 4K
Er zijn nog maar twee weken tot de Monster Hunter Rise pc-releasedatum,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *