Elite Dangerous CEO verontschuldigt zich voor de lancering van Odyssey’s buggy

Illustratie van artikel getiteld Elite Dangerous CEO Apologizing for Launching Odyssey Buggy

afbeelding: Grensverleggende ontwikkelingen

EpischGrote uitbreiding van simulatie van ruimteverkenning Gevaarlijke Elite, Die vorige week werd gelanceerd als een buggy-puinhoop. Dit leidde tot veel negatieve reacties en negatieve reacties op Steam. Als reactie op deze problemen bood de CEO van ontwikkelaar Frontier Developments zijn excuses aan voor de vreselijke lancering.

Dangerous Elite: Odyssey Het werd op 19 mei op pc gelanceerd. In de dagen die volgden, meldden spelers talloze bugs, crashes en prestatieproblemen. De ontvangst van de game op Steam was verschrikkelijk, wat leidde tot een “overwegend negatieve” beoordelingsstatus op de DLC Store-pagina. Op het moment van schrijven heeft ze Meer dan 3.400 negatieve recensies op Steam. Frontier heeft twee kleine patches voor de game uitgebracht, maar ze hebben nog steeds niet veel van de problemen opgelost waarmee spelers worden geconfronteerd.

Frontier’s CEO David Braben verontschuldigde zich via Verklaring gepost op Frontier Forums op vrijdag. In de verklaring legde hij uit dat de studio zich bewust is van serveruitval, fouten en prestatieproblemen en eraan werkt om deze problemen op te lossen.

“Eerst en vooral wil ik mijn excuses aanbieden aan degenen die deze problemen hebben gehad”, schreef Braben. “Ik zou u willen verzekeren dat we deze kwesties zeer serieus nemen, en dat ze onze hoogste prioriteit en focus hebben.”

Dangerous Elite: Odyssey Het is de nieuwste en grootste uitbreiding van het ruimteverkenningsspel, waardoor spelers hun schepen kunnen verlaten en de wereld te voet kunnen verkennen vanuit een first-person perspectief. Gelanceerd in 2014, Gevaarlijke Elite Ik blijf ondersteuning en regelmatige updates ontvangen van Frontier, dus dat lijkt waarschijnlijk Episch Wordt beter.

Maar voor mensen die meer dan $ 40 hebben betaald voor deze nieuwe DLC, is de situatie frustrerend.

.

READ  Congress Rebel Sachin Pilot zegt steun vloed Hit Assam, Bihar
Written By
More from Aubrey Mason

We hebben echt goede cijfers

De media, zei Trump, behandelen hem niet eerlijk. (Het dossier) Washington: De...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *