Square Enix-product houdt niet van PR-druppels

Spelers staan ​​te popelen om Final Fantasy XVI te krijgen.

Spelers staan ​​te popelen om Final Fantasy XVI te krijgen.
schermafbeelding: Square Enix

Square Enix-producer Naoki Yoshida werkt hard Final Fantasy XVI. Zoals Kotaku genoemd Afgelopen herfst probeerde de producent de verwachtingen voor de game te managen. In een recente live-uitzending besprak hij ook zijn haat tegen gedruppelde PR.

EerderYoshida zei dat hij geen vooraf bekeken beelden wil tonen, maar eerder beelden van de game in realtime wil tonen, en voegde eraan toe: “Als het maar een trailer was, zouden er opmerkingen zijn die ik in Amerika en elders heb gezien, ‘Tot 2035!'”

In de laatste live-uitzending sprak Yoshida nogmaals over zijn aanpak om de aankomende game uit te rollen. Zoals binnen Rapporten, hij gaf een korte update en zei dat tHet script van het spel is voorbij en de audio-opname is in de laatste fase gekomen. Maar verwacht niet snel een grote informatiedump – of zelfs niet via druppelvoeding.

Niet dat Yoshida informatie over de game achterhoudt, maar dat hij kort voor de release informatie over de game wil vrijgeven. Op deze manier kunnen spelers snel Besluiten Als ze het spel willen kopen en in handen hebben. “Ik dacht dat we iets konden krijgen voor de Tokyo Games Show, maar misschien zijn we niet op tijd klaar”, zei Yoshida. wat betekent dat? Er is waarschijnlijk niet veel informatie over het spel totdat het klaar is voor prime time

Yoshida legt uit waarom hij de informatie van het spel niet heeft opgehaald.

Yoshida legt uit waarom hij de informatie van het spel niet heeft opgehaald.
schermafbeelding: Final Fantasy XIV @YouTube

“Persoonlijk word ik moe als er in de loop van de tijd zo weinig informatie wordt vrijgegeven”, zei de producent. dat doe ik ook! Jarenlang leek dit de algemene werkwijze van Square Enix te zijn, Met talloze frustraties, “Wees alsjeblieft opgewonden” teasers. Het is verfrissend om te horen dat iemand in het bedrijf op deze gedeeltelijke manier geen fan is Publieke relaties.

“Natuurlijk bied ik TGS iets aan voor het bedrijf”, zei Yoshida, die er eerlijk aan toevoegde dat het geen verrassing zou zijn. FFXVI onthullen in de show. In plaats daarvan wil Yoshida het spel in de spelers stoppen Handen nadat ze meer hebben laten zien, in plaats van ze aan elkaar te rijgen Verleden voor Square Enix, dat Het kan betekenen dat je jarenlang dingen naar buiten moet slepen.

“Ik ben zeker dankbaar dat mensen wachten en uitkijken naar de wedstrijd, maar ik denk dat het geen goed idee is om iets half-klaar te brengen en iedereen enthousiast te maken”, zei Yoshida.

READ  Vande Bharat: Air India kondigt nog 14 vluchten aan tussen India, VK
Written By
More from Aubrey Mason
“Xbox Series X halveert laadtijden van games volgens vroege tests” | NU
De nieuwe Xbox Series X-gameconsole halveert de laadtijden van veel oudere games....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *