Enge Mac-app houdt elke stap online bij

Enge Mac-app houdt elke stap online bij

Je kunt nu een nieuwe Mac-app downloaden genaamd Rewind. De makers van de app willen met dit programma de “zoekmachine van je leven” aanbieden. Door gebruik te maken van de kracht van Apple-silicium, kunnen ze je helpen alles te vinden wat je hebt gezegd, gezien en gehoord.

Dit lijkt voor veel mensen erg intens en mogelijk angstaanjagend. Mac .app gemaakt door mensen die al Twitter En de spotify Het werkt, dus ze lijken te weten waar ze het over hebben. Er wordt gezegd dat terugspoelen onbewerkte foto’s 3750 keer kan comprimeren, waardoor je er veel kunt opslaan.

Mac Rewind-app is nu beschikbaar om te downloaden

waarom doe je dat? Nou, om er later naar te kijken. Rewind is gebouwd op basis van een bot genaamd Scribe, die vergaderingen vastlegt. U kunt deze vergaderingen vervolgens opzoeken en later delen, indien nodig. Met deze bot kun je alles vinden wat je hebt gezegd, gezien en gehoord.

terugspoelen is Wie ontwerp je? lokaal en privé. Dit betekent dat alle bestanden alleen op je Mac staan ​​en alleen jij toegang hebt tot alles wat je opslaat. En u kunt er zeker van zijn dat u veel bestanden kunt verliezen. De aanvankelijke opnamegrootte van 10,5 GB kan bijvoorbeeld worden teruggebracht tot een bestand van slechts 2,8 MB, dat beloofde hij tenminste.

Ook alle woorden op het scherm

Hierdoor kun je alles jarenlang bewaren, ook als je niet veel ruimte op je Mac hebt. Bovendien is er geen cloudverbinding nodig. Het programma maakt ook gebruik van native macOS-API’s die alle woorden op het scherm indexeren. En met automatische spraakherkenning slaat de app alles op wat hij hoort.

Het idee achter Rewind is dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken dat je content kwijtraakt. Maar er is ook een enorm risico met dit soort software, want wat als iemand toegang krijgt tot je Mac? Mag je dit soort gegevens ook gebruiken in rechtszaken? De makers zijn ons deze antwoorden echter verschuldigd.

Waarom zou de politie willen dat je je AirTag in je eigen auto verstopt?

Heb je een fout gezien? Email ons. We zijn je dankbaar.

terugspoelen

Reageer als eerste.

Reageer op het artikel:

Enge Mac-app volgt elke stap online (geweldig doel)

READ  YouTube Music kan nu eindelijk muziek streamen op je Wear OS-smartwatch

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *