Epic Games overweegt een Fortnite-film en andere video’s te maken

Veel Fortnite-personages staan ​​rond Fortnitey

afbeelding: Epische spellen

“Epic Games overweegt een entertainmentdivisie te lanceren die zich richt op het programmeren van scriptvideo’s”. Het is grappig hoe een zin zo dwaas en tegelijkertijd zo onvermijdelijk kan klinken.

Verslag voor de informatie Het beweert dat Epic, het stroomt met Het is een elektronisch spel Geld en niet wetend hoe ze het volledig buiten videogames moeten uitgeven, zijn ze op zoek naar video-inhoud. Dit is een van de eerste besproken projecten is een “speelfilm op basis van Fortnite”.

Weet ik, Het is een elektronisch spel Het werd gelanceerd als een spel dat zijn eigen “verhaal” heeft. En dat naarmate haar Battle Royale-stijl groeide, ze ook haar eigen ‘verhaal’ ontwikkelde. Maar kom op, we weten allebei wat een bestand is Het is een elektronisch spel De film zou eruitzien, en niet zijn, een low-budget horrorfilm over een groep vrienden die samenkomen om zombies te doden.

Het is een elektronisch spel Net als in 2021 is het een smeltkroes van intellectueel eigendom met hyperkapitalisme, waar dingen die mensen zich herinneren uit hun kindertijd strijden tegen dingen die mensen in advertenties hebben gezien. dat het, Zoals je het al omschreefEn Klaar speler één Zonder literaire ambities. Hij zij Hij is Ruimtestoring 3, en eindelijk vrij van basketbalverplichtingen. Dit is het:

Er is niet één mogelijke dienstregeling waarbij a Het is een elektronisch spel De film is geen oefening in het verder bagatelliseren van de film, maar een ander experiment om te zien hoe effectief de twee uur durende commercials kunnen zijn. Als je die tijdlijnen scant, is het echter ook onmogelijk om er een te zien waar deze film niet wordt gemaakt. Hij bemoeit zich niet pijnlijk met zijn eigen spel, dat Travis Scott gretig promoot terwijl hij een K-pop-shirt draagt ​​en de voetbal naar Iron Man gooit – in een Chiefs-shirt – die vervolgens dunkt In een basketbalring die verandert in een McNugget.

Dit is wat episch en Het is een elektronisch spelen de manier waarop film en populaire cultuur elkaar kruisen in de eenentwintigste eeuw. We krijgen het ding dat hun bijdragers willen, in plaats van iets dat echt geweldig zou kunnen zijn. En met kalm bedoel ik dat ik liever zie dat Epic er geld aan uitgeeft werelden onder ogen zienAnime-serie gebaseerd op Onwerkelijke quiz Terwijl.

READ  De positieve coronavirus-test van de ambtenaar van het Witte Huis wekt bezorgdheid bij bondgenoten
Written By
More from Aubrey Mason
Hoe de kleuren van de Joy-Con op het scherm te veranderen
foto: nintendo Jarenlang hebben Switch-gebruikers Verander het kleurenschema van hun Switch Joy-Con-controllers...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *