Epic Games Store gaat vijftien games gratis weggeven

De Epic Games Store begon als een distributieplatform voor Fortnite, maar ging vervolgens de concurrentie aan met Steam door ook pc-games van andere ontwikkelaars en uitgevers (soms exclusief) te distribueren, waarbij Epic Games minder geld verbruikte dan Steam. Maar de winkel staat vooral bekend om het elke week gratis weggeven van games, waardoor de servers zelfs een keer crashten toen GTA 5 gratis werd aangeboden. Eind vorig jaar gaf het bedrijf zelfs elke dag een spel weg, en dat zal dit jaar weer gebeuren.

Vanaf 17 december houdt de Epic Games Store niet alleen verkopen met kortingen tot 75 procent, maar geeft tot 31 december ook elke 24 uur een titel gratis weg. Je kunt dus in totaal vijftien games aan je verzameling toevoegen voor vrij. Je hebt echter eigenlijk maar 24 uur om het te claimen. Maar goed, voor een gratis game moet je zeker elke dag op het platform kunnen inloggen, toch?

Trouwens, als je elke week al je gratis spellen claimt, is de kans reƫel dat er hier en daar een titel is die je al hebt. Natuurlijk geldt het oude gezegde dat je niet naar een bepaald spel moet kijken in de graphics.

Over gratis spellen gesproken, ondergetekende geeft hierbij aan dat Tyranny and Pillars of Eternity deze week gratis opgehaald kan worden bij de Epic Games Store. Deze twee RPG’s zijn afkomstig van Obsidian Entertainment, het bedrijf dat je eerder associeert met Fallout: New Vegas. Toch zijn deze twee titels echte parels die niet de waardering krijgen die ze verdienen. Dus ga ze allemaal waarderen!

READ  PlayStation 5 Plus met gratis games en extra's [video]
Written By
More from Aubrey Mason

Waarom Luis Rojas en Mets zich nog geen zorgen maken over bloedarmoede

Hoe snel is het niet meer vroeg in een sprint van 60...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *