Epic Games Store gratis games LEAK: Nieuwe gratis EGS-download later vandaag | Spellen | amusement

De promotie voor gratis games in de Epic Games Store gaat vandaag verder met een gratis cadeauset die binnenkort wordt uitgebracht. De huidige gratis download van de Epic Games Store – de populaire multiplayer-game onder ons – is alleen beschikbaar tot 16.00 uur Britse tijd vanmiddag, wanneer een nieuwe freebie beschikbaar is. Deze game is mogelijk vroeg gelekt.

Zoals getoond bij de post Op Reddit kan de volgende gratis Epic Games Store-game de 11-bits overlevingsgame Frostpunk zijn.

Frostpunk, voor het eerst uitgebracht in 2018, heeft een Metacritic-score van 84 procent.

Het strategiespel is momenteel niet beschikbaar in de Epic Games Store.

Maar eerdere EGS-freebies verschenen op de eerste dag in de Steam-concurrent als onderdeel van de gratis geldbesparende games-promotie.

Frostpunk heeft 9/10 recensies ontvangen van publicaties zoals IGN en GameSpot.

Over Frostpunk gesproken, IGN zei: “In de Steam Ice Age is het enige dat wreder kan zijn dan de bittere kou, de beslissingen die je moet nemen om je mensen in leven te houden.

Terwijl GameSpot toevoegde: “Frostpunk is een van de beste uitgebreide interviews tot nu toe voor het bouwen van overlevingssteden. Het karakter en de consistentie creëren een krachtig verhaal door de lijn die je acties verbindt rond de strijd om de mensheid vast te houden in onzekere tijden.”

“Hoop is een goede kwalificatie, maar je bent misschien niet altijd sterk genoeg (of slim genoeg) om die vlammen tegen de kou te beschermen.”

Als je erover denkt om Frostpunk op te pakken, dan is hier de officiële propaganda: “Frostpunk is het eerste overlevingsspel voor de gemeenschap. Als heerser van de laatste stad op aarde is het jouw plicht om zowel de burgers als de infrastructuur te beheren. Welke beslissingen zullen die u maakt om het voortbestaan ​​van uw gemeenschap te verzekeren Breekpunt Wie wordt u in het proces?

READ  Hoe Instagram Lite te downloaden en te gebruiken, zelfs als het niet in uw land is

Written By
More from Eda Greene

Hoe een fotoalbum te downloaden in Google-foto’s

Google Foto’s is een van de meest veelzijdige foto- en video-opslagservices. Hiermee...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *