tvOS 14.7 bèta beschikbaar voor testers die Apple TV gebruiken

Apple TV ontvangt, net als andere Apple-producten, regelmatig updates. Nu de Apple TV 4K is aangekondigd voor 2021, is het misschien een goede zaak dat Apple daar nu wat kleine verbeteringen aan heeft aangebracht. Hoe dan ook, verwacht opnieuw de nodige bugfixes.

De nieuwste versie van tvOS 14.7 bèta

tvOS 14.7 Beta 2

2 juni 2021 De tweede bèta van tvOS 14.7 met buildnummer 18M5533c is nu beschikbaar voor ontwikkelaars.

tvOS 14.7 bèta downloaden

Als u een ontwikkelaar bent, kunt u het benodigde bètaprofiel downloaden van de ontwikkelaarssite en vervolgens de bètaversie installeren. tvOS 14.7 beta-download is beschikbaar voor Apple TV HD (voorheen Apple TV 4) en Apple TV 4K. Als je eerder de bètaversie van tvOS 13 of 14 hebt geïnstalleerd, moet je mogelijk het bètaprofiel verwijderen voordat je doorgaat met deze nieuwe bèta. Algemene testers kunnen zich rechtstreeks aanmelden via Apple TV (Instellingen > Systeem > Bèta-updates ophalen).

Kijk uit: Deze bètaversies zijn alleen voor algemene ontwikkelaars en testers en zijn niet geschikt voor gebruik op de apparaten die u dagelijks gebruikt.

tvOS 14.7 bètaschema

Hieronder is een tijdlijn van tvOS 14.7 bètaversies:

  • tvOS 14.7 Beta 2: 2 juni 2021 (uitgebracht, buildnummer 18M5533c)
  • tvOS 14.7 Public Beta 1: 20 mei 2021 (uitgebracht, buildnummer 18M5523d)
  • tvOS 14.7 Beta 1: 19 mei 2021 (uitgebracht, buildnummer 18M5523d)
  • tvOS 14.7 Finale: juni/juli 2021 (verwacht)

Meer dan tvOS 14.7
Apple blijft in hoog tempo nieuwe software-updates uitbrengen, ook die voor Apple TV. Na tvOS 14.6, verwacht in juni, wordt daarna tvOS 14.7 gelanceerd. We weten nog niet welke features Apple eraan gaat toevoegen. Misschien horen we daar meer van tijdens WWDC. De definitieve versie van tvOS 14.7 zal naar verwachting deze zomer beschikbaar zijn.

READ  CoronaMelder-app meer dan 3 miljoen keer gedownload | Weblog Zwolle

Over bètatesten
U kunt vaak problemen tegenkomen bij het testen van bètaversies. Allereerst zijn meestal niet alle functies direct beschikbaar, maar worden ze tijdens de testperiode toegevoegd en uitgebreid. U kunt ook crashes ervaren of sommige apps werken mogelijk niet goed. Houd daar dus rekening mee als u besluit een iOS-update te testen. Het is dus niet aan te raden om een ​​proefversie te installeren op een apparaat dat je dagelijks gebruikt, omdat er nog veel problemen zijn met de bètaversie.

Dit artikel zal keer op keer worden gepubliceerd met nieuwe bèta’s, terwijl we nieuw toegevoegde functies bijwerken. Daarnaast kan feedback ook nauwkeuriger worden opgeschoond dan u van ons gewend bent. Zo voorkomen we dat je je een weg moet banen door tientallen oude reacties van een paar weken geleden.

Revisiegeschiedenis:

  • 2021-juni 02, 19:17: De tweede bèta is hier.

More from Madison Garrett

Clubhuis: de super-app waar je toegang toe wilt hebben, maar (waarschijnlijk) niet

“Het is nieuw, het is cool, je wilt het.” Jaap Van Zissen,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *