Gentleman’s Sweep – Aantekeningen van Sixers 129, Wizards 112 (5e spel)

Als Joel Embiid uit is, moeten de andere zes doorgaan, en dat is wat er gebeurde in de 17-punts nederlaag van de Washington Wizards op woensdagavond, een tegenstander die vroeg inhaalde maar niet genoeg had om bij te blijven. de andere helft. Ze werden beleefd de deur uit begeleid door de kam van de heer.

Het is pas de eerste ronde, en het stinkt behoorlijk, maar je moet echt blij zijn met wat je gisteravond hebt gezien. Seth Curry ging een hoge playoff-wedstrijd in. Ben Simmons scoorde een hattrick terwijl hij de verkeerde opzettelijke routine naderde. Tobias Harris droeg 28 punten bij en de bank deed zijn deel om 40 punten bij te dragen.

“Het was echt een geweldige overwinning voor het team”, zei Doc Rivers. “Ik hou gewoon van de manier waarop ze speelden. We waren er vroeg, maar geen paniek. Ik denk echt dat (onze jongens) dachten dat zij het betere team waren. Ik dacht dat ze met dat soort vertrouwen speelden. Voor een dag van verandering (onze aanpak) , verhuizen naar een klein bereik, en het installeren van de diffusie-elementen die we gebruikten, en om dat goed te doen, laat het zien hoe gefocust we zijn. We hadden niet veel tijd om aan veel dingen te werken, maar ze deden het. Dus Ik ben echt trots op ze allemaal. Ben was ongelooflijk, Tobias was ongelooflijk. En Seth, wat kun je zeggen? Maar iedereen was geweldig. Tyrese kwam binnen, Furk gaf ons een enorme boost. Dwight Howard in de tweede helft was fenomenaal Het was wat we een teamoverwinning met meerdere handen zouden noemen.”

Verder was het een goed analysespel. Terminale statistische dingen zijn goed. Ze beperkten Washington tot 20 driepuntspogingen en scoorden nog eens vijf velddoelpogingen. Ze bereikten 43 keer de Corrupt Line, zelfs zonder een Embiid op aarde. Ze forceerden 15 beurten terwijl ze er slechts acht maakten en stopten zes schoten in de avond, en hoewel de Magicians vroeg naar de rand kwamen, begonnen ze genoegen te nemen met de middelste blik toen de Sixers strakker werden en het spel vorderde, eindigend met een shot plot dat leek soortgelijk:

Je zou dat elke dag van de week nemen, en Rivers coachte ook een goede wedstrijd. Hij nagelde zijn formaties in de tweede helft en vestigde zich in een lagere Embiid-rotatie die heel logisch was. Nu krijgen ze een paar dagen welverdiende rust voordat ze zondag gastheer zijn van Atlanta.

READ  De Utah Jazz zou de Memphis Grizzlies kunnen uitschakelen in Game 5 van de NBA-play-offs

“Slaperige Sith”

Ik heb in een eerdere samenvatting vermeld dat er een bestand is brede kruising Een lid noemt Seth Curry “Sleepy Seth” omdat hij denkt dat hij in games verdwijnt en niet genoeg foto’s maakt.

Deze man, wiens naam we niet zullen noemen, is vanmorgen duidelijk ondergedoken omdat Curry met 30 punten naar het hoogste niveau in de play-offs ging en 17 velddoelpogingen deed, de meeste van het hele seizoen. Het gaat niet te diep om te zeggen dat een derde-pointer van 45% de bal moet raken, maar als je op een willekeurige avond de keuze hebt uit 3, 4 of 5, zijn die kansen natuurlijk niet aanwezig. In dit geval, met Embiid uit, speelde hij echt een assertiever spel en begon hij vroeg en vaak te schieten, waardoor de Sixers in dat spel bleven toen Washington in het begin heel goed speelde.

Daarna zei Curry dat Simmons het 30e stuk noemde:

“Call of Duty: Warzone, we speelden voor ons dutje voor de wedstrijd en hij zei: ‘Ik heb 30 van jullie nodig en ik ga een triple halen zodat we het kunnen sluiten. “We hebben het voor elkaar gekregen.”

En dat is precies wat er gebeurde. De Sixers kwamen veel beledigingen tegen via Curry en reageerden met een hoge playoff-run.

Hakka mij

We kregen onze eerste helft van Hack-a-Ben van Scott Brooks.

Het resultaat?

3-4 van de lijn. Ze gaven het op nadat Simmons 75% van de lat had gehaald, wat overeenkomt met 3 punten/bezit voor 1,5 punt per balbezit (PPP). Dat is een getal waardoor Brooks de strategie zou verlaten, en zo simpel is het. Ben slaat zijn vrije worpen en het is allemaal weg.

“Hij toonde veel evenwicht”, zei Rivers na afloop. “Ik blijf hem zeggen dat hij bij hem moet blijven, hij is een helspeler. Blijf gewoon bij hem. Hij is een helspeler, maar hij is ook een mens. Hij gaat een aantal geweldige games spelen, meer geweldige games en minder slechte. Dat is het. Hij doet veel voor het team. We hielden hem daar omdat Scott (Brooks) Hij besloot Bradley Bell niet mee te nemen, en we moesten Mattis rust geven en toen Ben op hem zetten. We hadden verwacht dat ze Bell zouden laten rusten, maar dat deden ze niet’ t. Ben lag daar op sterven, en dat waren ze allemaal, maar ze kwamen daar vast te zitten.’

READ  Je kunt Outriders eigenlijk in één speler pauzeren ... als je een Nvidia GPU hebt

‘S Nachts schoot Simmons 5-8 van de streak, dat is 62,5%, en zijn gemiddelde voor het reguliere seizoen is ongeveer 61%. Dat is wat hij dit seizoen en gedurende zijn hele carrière is geweest, op deze afstand, en zolang hij in deze clip scoort, zal de Hack-a-Ben-routine niet worden toegepast. Het heeft geen zin voor een team om een ​​speler met meer dan 60% opzettelijk te beledigen.

Voor wat het waard is, had Simmons deze reeks waarschijnlijk moeten afmaken met nog twee triples. In Game Two zat hij op 29/9/8, maar Rivers trok de starters aan het einde van het derde kwart omdat de Sixers de heksen uit het water bliezen. Ben speelde een goede reeks, en hoewel een deel van de kritiek die hij heeft gekregen terecht is, is veel ervan tijdens deze tour versterkt.

Rotatie spullen

Dit was je starteenheid –

 • Ben Simmons
 • Seth Carrey
 • Danny Groen
 • Matisse Thibault
 • Tobias Harris

Ze spelden Thybulle aan Beal om te beginnen en gingen met Simmons als een kleine bal vijf, wat duidelijk wat randbescherming opofferde voor afstand en een driepuntsschot aan de aanvallende kant. Maar dat is prima. Dit is de afweging waarmee je een goede defensieve perimeter kunt creëren en kunt profiteren van de sterke punten van Simmons als spelmaker.

De eerste vervanger was George Hill voor Green om 5:20. Dwight Howard kwam ongeveer een minuut later voor Thybulle en we kregen het eerste kwart ook van Tyrese Maxey en Furkan Korkmaz.

Het verhaal van Maxey/Shake Milton lijkt op dit moment geen groot verhaal te zijn. Het is duidelijk dat Maxi Milton heeft overtroffen, en hij verdient zeker minuten op dit moment. In de tweede ronde spelen coaches doorgaans banen van negen man of acht tot acht in een hechte reeks, dus we weten dat Hill/Howard/Thybulle de 1-3 bankspelers zijn wanneer Embiid gezond is. Als we Maxey’s minuten zouden krijgen, zouden we negen zijn, en dan zouden Korkmaz en Milton als rare kerels vertrekken. Korkmaz kan je een paar schiethits geven als een team je een gebied laat zien, maar op dit moment is het moeilijk om Shake helemaal fit te zien.

READ  De gezamenlijke focus van Gotham Knights resulteerde in het herontwerp van Gotham City

Voor de wedstrijd Embiid

Hij is voor deze wedstrijd naar buiten gegaan om zich op te warmen en lijkt zich niet ongemakkelijk te voelen:

Dit is een goed teken. Door het bijwerken van de blessure leek het alsof de “mini” meniscusscheur erger was dan het in werkelijkheid is. In het ideale geval zou je willen dat de Sixers de eerste en/of de tweede wedstrijd tegen Atlanta winnen zonder hem, maar het ziet ernaar uit dat hij klaar zal zijn als dat nodig is.

(Ik ben geen dokter, maar ik verbleef gisteravond in de Holiday Inn Express.)

Andere notities

 • Het publiek zag er geweldig uit op tv. Het einde van de eerste helft leek op het vierde kwart.
 • Mike Mill belde aan. geeuw. verraderlijke kerel. Hij trad op in de 2019 Patriots Super Bowl afterparty en moet worden verloochend.
 • De heersers zijn echt waardeloos. Gewoon veel te veel piepjes in het algemeen. De stroom van het spel is in verschillende periodes verschrikkelijk geweest.
 • Doc Rivers daagde met succes een drievoudige Beal-pointer uit die niet echt afweek. Het was eigenlijk een verspilling van een uitdaging omdat de scheidsrechter die uit het zicht was de oorspronkelijke oproep annuleerde. Maar dit zijn twee opeenvolgende wedstrijden met succesvolle uitdagingen voor hem.
 • De bende van Robin Lopez is meerdere keren bijna gevallen in dit spel. Hij hoeft alleen maar de haarelastiek te dragen en hij blijft op zijn plaats.
 • De Maxi brengt veel “richting” naar de grond met rechtuit rijden. Het lijkt voor de hand liggend om te zeggen, maar de Sixers hebben de afgelopen jaren niet veel van deze jongens gehad.
 • Evenzo is het goed om Korkmaz te zien binnenkomen en meteen schieten. Hij schuwde niets en gaf de bal niet op. Hij weet dat hij er is omdat hij ertoe doet.
 • Geweldig Dwight Howard-spel. 12/8/3 met drie blokken.

We bedanken de Washington Wizards voor hun deelname aan de NBA Playoffs van 2021.

More from Madison Garrett

Des Moines-teams staan ​​te popelen om verloren wedstrijden in te halen tegen COVID-19, derecho

Het bestuur van de Iowa High School Athletic Association heeft dinsdag de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *