Epic Games Store lanceert Black Friday-uitverkoop • Eurogamer.net

De besparingen lopen op tot 90 procent.

Black Friday is bijna hier en pc-games zijn overal te koop. Steam’s eigen verkoop ging niet zo lang geleden live en kort daarna, de Epic Games Store lanceerden hun eigen Black Friday-aanbiedingen. Met wat twijfelachtige promotiekunst, is er hier een goede selectie van deals.

Terwijl Epic een advertentiebesparing van 75 procent oplevert, zijn sommige games tot wel 90 procent goedkoper, zoals Super Meat Boy. Er zijn hier een paar koopjes te vinden en we hebben onze belangrijkste aanbevelingen afgerond:

Deze inhoud wordt gehost op een extern platform, dat deze alleen zal weergeven als u targeting cookies accepteert. Schakel cookies in om te bekijken.

Als console-gaming meer iets voor jou is, bekijk dan onze hubpagina voor het laatste nieuws PS4 Black Friday-aanbiedingen, naast aanbiedingen voor Nintendo Switch en Xbox. We hebben ook aanbiedingen gescout headsets, monitoren, laptops en desktops als u uw pc-game-ervaring wilt verbeteren. Zorg ervoor dat u de Jelly Deals Twitter ook, aangezien we u op de hoogte houden van de laatste aanbiedingen en kortingen.

READ  Deze Skyrim-mod voegt een hele Dwemer-universiteit toe, met speurtochten, kerkers en meer
Written By
More from Max Mcgee

Crusader Kings 3 speedrunner verandert de wereld in slechts 44 jaar in één cultuur

Hoe lang denk je dat het zal duren om de hele wereldkaart...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *