De beste actiespellen om te scoren tijdens Black Friday 2020!

Ben je op zoek naar actie gecombineerd met een groots, avontuurlijk verhaal? Dan ben je bij Red Dead Redemption 2 aan het juiste adres. Toen de game uitkwam, werd het geprezen als een van de beste avonturen die je in een game kunt beleven en sindsdien zijn er maar weinig titels geweest die voor die titel kunnen vechten.

Stap in Red Dead Redemption 2 in de cowboylaarzen van Arthur Morgan, een geharde balling en de rechterhand van de Nederlandse Van Der Linde – de leider van de Van Der Linde Gang. De bende bevindt zich alleen in nood na een mislukte overval, waarna verschillende leden zijn gedood of gevangengenomen en de rest is gevlucht. In de buurt van het pittoreske dorpje Valentine moet de bende – en Arthur in het bijzonder – weer zorgen dat er geld binnenkomt en iedereen weer op krachten komt. Voordat de lange arm van de wet de locatie van hun nieuwe schuilplaats ontdekt …

Na het lange en meeslepende avontuur, waarin je alle leden van de Van Der Linde Gang als familieleden beschouwt, wacht je een ander avontuur in Red Dead Online. Deze multiplayer-wereld heeft niet alleen zijn eigen verhaal, maar ook PvP-gevechten boordevol actie, specialistische rollen zoals een Bounty Hunter of Moonshiner, de mogelijkheid om je eigen Posse te bouwen en nog veel meer. En dat alles voor een prikkie met Black Friday!

Black Friday is vaak een ideaal moment om goedkoop games te kopen, maar splinternieuwe games zien we vaak niet in de uitverkoop. Black Friday 2020 is een uitzondering. Zo wordt Watch Dogs Legion aangeboden, een game die pas op 29 oktober is uitgebracht.

READ  Keiichiro Toyama, maker van Silent Hill, beantwoordt vragen over zijn nieuwe game, Slitterhead

In het nieuwste lid van de Watch Dogs-franchise speel je niet met een vast personage, in tegenstelling tot de eerste twee delen. In feite speel je niet eens met één personage. Na een reeks aanslagen in Londen zijn de hackers van DedSec opgejaagd en is het tijd voor een nieuwe lichting digitale activisten. In je spel kun je dus iedereen – en daarmee bedoelen we iedereen – werven voor de organisatie en de regie nemen over het individu.

Dat is hard nodig, want na de aanslagen is Londen in handen gekomen van het privéleger Albion en kan een misdaadfamilie zonder zorgen en problemen hun smerige zaken doen. En dan is er ook nog de mysterieuze hacker die verantwoordelijk is voor de aanvallen. Genoeg mysteries om op te lossen en slechteriken om dit te elimineren in Watch Dogs Legion.

Er zijn maar weinig gameseries zo bekend binnen en buiten de gamewereld als Grand Theft Auto. Rockstar slaagt erin om met elk onderdeel een titel van buitengewone kwaliteit af te leveren, waarbij de meest recente titel wordt gezien als de beste game in de serie: Grand Theft Auto V.

In het zevende hoofddeel neem je niet één hoofdrolspeler onder de besturing, maar ga je op avontuur met maar liefst drie personages. Gepensioneerde bankrover Michael, gangster Franklin en gekke Trevor. Wanneer hun paden elkaar kruisen, zullen ze hun krachten bundelen om een ​​reeks overvallen te plegen, maar tussendoor kun je met elk van hen meegaan gratis roamen in Los Santos – een fictieve stad die sterk op Los Angeles en omgeving is gebaseerd. Naast het hoofdverhaal is er dan ook genoeg te doen in de stad, van verschillende sporten, stripclubs, races of gewoon chaos veroorzaken.

READ  Nvidia's GeForce Now stelt stilletjes framesnelheden in voor zijn oprichters

Bovendien stopt het daar niet voor Grand Theft Auto 5. Net als Red Dead Redemption 2 heeft de game ook een uitgebreide online mode in de vorm van GTA Online. In die wereld beleef je dezelfde activiteiten als in de single player mode, maar dan heb je er nog meer opties mee aangepaste modi en natuurlijk kun je samen met vrienden lol hebben. En met de huidige Black Friday-deals is Grand Theft Auto 5 zo goedkoop dat je hele vriendengroep nu het spel kan scoren!

Voorlopig is de constante actie van de Marvel-films voorbij na Avengers Endgame, maar dat betekent niet dat de groep superhelden helemaal draait om vechten. In Marvel’s Avengers kun je de verschillende personages zelf besturen, van Iron Man en Thor tot The Hulk zichzelf.

Bij de start van Marvel’s Avengers was de groep niet bepaald een hechte groep. Ze gingen zelfs uit elkaar na een tragedie tijdens hun eigen vakantie. Het bedrijf AIM is gekomen om het gat te vullen en vijf jaar later wil het schimmige bedrijf een einde maken aan alle personen met bovennatuurlijke krachten. Om dat te voorkomen, brengt de gloednieuwe superheld Kamala Khan de Avengers terug om de kwaadaardige plannen te stoppen.

Marvel’s Avengers kan alleen worden gespeeld, maar het echte plezier zit hem in de mogelijkheid om de hele game in coöp te spelen. In de multiplayer-modus kun je ook je eigen team van superhelden samenstellen, nieuwe regio’s verkennen en missies spelen en de krachten van je helden upgraden via een vaardigheidsboom. Ontwikkelaar Crystal Dynamics is ook nog niet klaar met Marvel’s Avengers, omdat er voortdurend nieuwe helden zullen worden toegevoegd. Een spel waar je nog lang van kunt genieten.

READ  Amazon Prime Day 2021-videogamedeals: dit is wat je kunt verwachten

Wanneer mensen aan Star Wars denken, gaan hun gedachten vaak snel naar lichtzwaarden, Chewbacca, Yoda’s opmerkelijke zinsstructuur en natuurlijk de spectaculaire luchtgevechten met X-Wings en TIE-jagers. Wil je in zo’n gevecht op de eerste rij staan, dan moet je tijdens Black Friday 2020 ongetwijfeld Star Wars Squadrons ophalen.

In tegenstelling tot andere games, is de franchise Star Wars Squadrons gericht op één specifiek ding en dat is in dit geval ruimte gevechten. In het verhaal, dat zich afspeelt na Return of the Jedi, stap je afwisselend in de schoenen van een rebel of een Keizerlijke soldaat. Beide groepen raken verstrikt in Project Vanguard, waar de ene groep het geheime project wil afronden, de andere groep probeert het te laten mislukken.

In ieder geval zult u voor beide doeleinden in verschillende moeten stappen ruimteschepen, van de bekende X-Wings en TIE-Fighters tot de bommenwerper Y-Wing en de razendsnelle TIE Interceptor. Bovendien moet je tijdens de actievolle gevechten ook actief je schilden, wapens en motor gebruiken beheren en je kunt je schip alleen besturen vanaf een eerste persoon perspectief. Star Wars Squadrons is een behoorlijk uitdagende game, vooral in competitieve multiplayer, maar als je de vaardigheden onder de knie hebt, voel je je net een echte piloot.

Written By
More from Aubrey Mason
Square Enix-product houdt niet van PR-druppels
Spelers staan ​​te popelen om Final Fantasy XVI te krijgen.schermafbeelding: Square Enix...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *