Er brak brand uit bij Yoshi Ride in Super Nintendo World, waardoor het park tijdelijk moest sluiten

afbeelding: nintendo

Japanse Super Nintendo World, gevestigd in Universal Studios Japan in Osaka, Het ziet eruit als een plek waar dromen worden gemaakt. Het bevat een assortiment van verheerlijkte versieringen met Nintendo-thema, een paar games en meer merchandise dan je ooit zou kunnen verdragen, maar het heeft zeker ook zijn problemen gehad.

De dingen begonnen niet op hun best toen, slechts een maand nadat ze waren geopend, Het park is noodgedwongen gesloten Vanwege de golf van COVID-19-gevallen in de regio. In de zomer, een De decoratie van de Grote Jumba-toren is naar beneden gevallenWat leidde tot een onderzoek om de veiligheid van de bezoeker te waarborgen. En nu is er brand uitgebroken in een van de attracties van het park – gelukkig raakte niemand gewond.

Zoals ik al vermelde FNNDe brand werd laat op 23 november opgemerkt door een parkmedewerker, nadat alle parkbezoekers al vertrokken waren. De medewerker belde de Japanse hulpdiensten en meldde een dakbrand in het overdekte gedeelte van Yoshi’s Adventure.

Met onderzoek naar de oorzaak van de brand sloot het park vandaag, 24 november, de deuren voor het publiek – Universal Studios Japan heeft aangegeven dat het park morgen, 25 november, open gaat, maar Yoshi’s vlucht blijft gesloten.

Onlangs werd bevestigd dat de tuin binnenkort zal worden verholpen Donkey Kong-uitbreiding, Waardoor bezoekers meer te zien en te doen wanneer ze naar bezoek.

Hopelijk kunnen ze de oorzaak van de brand vinden en soortgelijke gebeurtenissen in de toekomst voorkomen. Voordat je het vraagt, wordt aangenomen dat Bowser geen verdachte is.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *