Parallels Toolbox 5.1 is nu beschikbaar met nieuwe updates voor Mac en Windows

Parallels®, de wereldleider in platformonafhankelijke oplossingen, heeft de release aangekondigd van Parallels® Toolbox 5.1.

Parallels-toolkit Het is een digitale toolbox met meer dan veertig handige tools geschikt voor zowel Windows als Mac. Het programma is speciaal ontworpen voor mensen die tijd willen besparen op alledaagse computertaken, zoals het maken van screenshots, het downloaden van video’s en het opnemen van audio. Parallels Toolbox voor Windows en Mac biedt gebruikers alle tools die ze nodig hebben om deze veelvoorkomende taken snel en efficiënt uit te voeren. Dit geeft gebruikers tijd voor belangrijkere dingen en ze hoeven geen “mysterieuze software” te downloaden om hun doelen te bereiken.

Nieuwe updates voor Mac en Windows

Er zijn twee updates voor Parallels Toolbox: één voor Mac en één voor Windows. Hoewel er veel overlap is tussen de twee versies, zijn ze niet precies hetzelfde. De belangrijkste reden hiervoor is dat wat een geweldige tool op een Mac zou zijn, misschien niet handig is op Windows, en vice versa. De nieuwe Mac-tool heet “CPU-temperatuur”. Dankzij deze tool kunnen Mac-gebruikers de temperatuur van hun CPU-cores aflezen. Hierdoor hebben ze een goed overzicht van de ventilatorsnelheden die deze cores koelen. Bovendien kunnen ze met deze tool de temperatuur van hun Mac weten en welke applicaties ervoor zorgen dat de CPU oververhit raakt. Hierdoor kunnen gebruikers hun apparaten beter onderhouden, aangezien hitte een van de belangrijkste oorzaken is van elektronische slijtage. De nieuwe Toolbox 5.1-versie voor Mac bevat ook nieuwe pictogrammen om gelijke tred te houden met stilistische trends op Macs. Als gevolg hiervan is het Toolbox-pictogram vereenvoudigd en is het nu beter herkenbaar in de Mac-menubalk.

De tool Tekst converteren is nu beschikbaar voor de Windows-versie. Het is al eerder gelanceerd voor Mac. De tool kan worden gebruikt om tekst om te zetten naar een ander lettertype of andere stijl. Typ of plak tekst in het brontekstveld en selecteer een lettertype. Vervolgens wordt de tekst automatisch geconverteerd naar bijvoorbeeld hoofdletters, kleine letters, CamelCase of zelfs RAnDoMcASe.

Veel verbeteringen aan individuele tools

Er zijn veel verbeteringen in meer dan 50 tools in de nieuwe Mac-versie van Parallels Toolbox. Er is nu bijvoorbeeld ondersteuning voor verticale tekst in het Japans, Chinees en Koreaans binnen de tekstherkenner. Naast de ondersteuning van verticale tekst in Aziatische talen, is de herkenningskwaliteit van alle talen aanzienlijk verbeterd. Daarnaast is het nu ook mogelijk om het hoofdvenster van de Toolbox te maximaliseren en een rasterweergave toe te voegen.

De volgende verbeteringen zijn toegevoegd aan andere tools:

  • geschiedenis van het klembord – Kies of je alleen tekst, alleen afbeeldingen of beide wilt verzamelen;
  • conversie-eenheid: – Torque en Imperial Russian units zijn toegevoegd;
  • Niet storen – Stel in hoe lang de widget actief blijft met de nieuwe tijdslimiet;
  • Windows-beheer – verklein het venster tot een bepaalde grootte of verplaats het naar een ander scherm;
  • stop – Stel meerdere snooze-sessies in. Stel werkperiodes van 60 minuten in en stel je werkschema in zowel dagen als uren in;
  • Archieven – Kies nu waar u het resulterende archief wilt opslaan;
  • Opnamegebied, opnamevenster, opnamescherm Schakel geoptimaliseerde compressie-algoritmen in zodat de resulterende bestanden minder schijfruimte in beslag nemen.

Beschikbaarheid en prijzen

Parallels Toobox 5.1 is nu te koop voor € 19,99 per jaar inclusief btw. Bestaande abonnees kunnen gratis upgraden naar de nieuwe versie.

Voor meer informatie bezoek: https://www.parallels.com/nl/products/toolbox/

Foto met dank aan Editors WINMAG Pro

READ  Nieuwe macOS Catalina-update verhelpt Wi-Fi- en iCloud Drive-bugs
More from Madison Garrett
Judge maakt een einde aan het downloadverbod van TikTok in Amerikaanse winkels
De populaire TikTok-app blijft voorlopig beschikbaar om te downloaden in Amerika. Apple...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More Stories