Er gaan geruchten dat E3 2022 weer een digitaal evenement wordt

Het lijkt erop dat E3 dit jaar weer een digitaal evenement zal zijn, volgens nieuwe geruchten over het grote gaming-evenement in de zomer. Dit wordt het tweede jaar op rij dat E3 daarna online wordt gehouden Alleen E3 2021 digitaal formaat Waaronder persconferenties van enkele van de gebruikelijke verdachten waar ze hun aankondigingen van dingen die komen gaan, deelden. E3-organisatoren moeten hun intenties voor het evenement van dit jaar nog bevestigen, maar er is reden om aan te nemen dat de informatie eerder vroeger dan later zou kunnen komen.

De laatste E3-geruchten komen van Tom Henderson die op Twitter zei dat er e-mails naar ontwikkelaars zijn gestuurd om hen te informeren dat de E3 van dit jaar online zal worden gehouden. De gesprekken gingen over E3 alleen digitaal Ik hoorde eerder in het jaarhoewel er ook is gespeculeerd dat het evenement zou kunnen zijn Totaal afgeschaft Vergelijkbaar met hoe het in 2020 werd geannuleerd. Ervan uitgaande dat deze laatste geruchten waar zijn, zullen we het evenement dit jaar opnieuw zien.

Als het alleen een online evenement is, is dat goed nieuws voor iedereen die toch van plan was het vanuit huis te bekijken, want dit betekent dat je niets hoeft te missen dat ervaren is en dat persoonlijk aanwezig is. Dat zou kunnen betekenen dat er tal van evenementen zijn om bij te blijven, maar met alle bedrijven die van plan zijn te “komen” en zo hun eigen individuele persconferenties en tentoonstellingen organiseren.

Hoewel Sony niet deelnam aan de lopende E3 2021 en er in plaats daarvan voor koos om rond die tijd een eigen stand-alone show te houden, kondigen anderen vorig jaar nog steeds games en andere updates aan onder de E3-paraplu. Microsoft, Nintendo, Square Enix en meer grote bedrijven namen het voortouw, terwijl tal van anderen verschillende mogelijkheden deelden in de loop van het E3 2021-schema.

Er zijn gesprekken geweest van de European Space Agency over het houden van E3 dit jaar als een persoonlijk evenement, maar die gesprekken lijken eerder in het jaar te zijn geannuleerd. Ter vergelijking: sommige andere grote game-evenementen zijn van plan om in ieder geval tot op zekere hoogte persoonlijke activiteiten te hervatten. Gamescom bijvoorbeeldhet zal een gemengd evenement zijn met acceptatie van persoonlijke aanwezigheid, maar zal ook online presentaties en advertenties bevatten.

READ  Het Wii-winkelkanaal is al enkele dagen offline en de situatie is onduidelijk
Written By
More from Aubrey Mason
Het Ocarina Of Time N64-prototype had poorten voor de poort
afbeelding: Nintendo / Freeping / Kotaku Als je een portaal naar een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *