Seagate maakt Star Wars SSD-schijven geïnspireerd door The Mandalorian

In samenwerking met Lucasfilm heeft Seagate een reeks solid-state schijven en harde schijven gecreëerd die lijken op de volledig stalen Biskar-legering van The Mandalorian (via pc-gamer.) Als je het niet erg vindt om het Imperial-logo te laten drukken, dan passen deze zeker perfect in de gaming-pc van elke Star Wars-fan.

Op Mandalorian geïnspireerde opslagapparaten zijn verkrijgbaar in drie vormfactoren. De M.2-schijf is eigenlijk een van de beste gaming-SSD’s onder het Scar-koellichaam, de Seagate FireCuda 530. Met sequentiële lees-/schrijfsnelheden tot 7300/6000 MB/s, moeten de beste pc-games tegelijkertijd worden geladen. Din Djarin maakt een spiraal door de melkweg in zijn nieuw uitgeruste N-1 star fighter.

Als je moederbord geen M.2-slots heeft, kun je een SATA SSD krijgen met een capaciteit tot 2TB. Als alternatief biedt Seagate ook een stijlvol extern USB-chassis met blauwe LED’s, dat wordt geleverd met een HDD van 2 TB. U zou het echter moeten kunnen vervangen door een SATA-schijf van standaardformaat voor meer opslag of hogere snelheden.

M.2 SSD-prijzen beginnen bij $ 167,99 voor het 500GB-model en springen naar $ 272,99 voor de grotere 1TB-versie. Ondertussen kan de 2,5-inch SATA solid-state schijf worden gekocht voor $ 167,99 – $ 283,99, afhankelijk van de grootte die je kiest. Ten slotte kost de harde schijf van 2 TB en het USB-chassis $ 129,99.

Bekijk de prijzen

Deze speciale editie-schijven gaan waarschijnlijk niet lang mee, dus het is verstandig om snel te handelen als u het silicium in uw systeem wilt aanvullen met wat buskar-staal. Als je bent Abonneer je op Amazon PrimeEen nieuwe SSD zou net zo snel bij je moeten aankomen als games kunnen laden. Niet alleen dat, maar je zult ook genieten van de voordelen van alle games en dingen die Twitch Prime te bieden heeft.

READ  Aankondiging van de aankomende Nintendo Switch voor pc

Written By
More from Max Mcgee
Een simulatiespel in Star Trek Space Crew-stijl voor een enorme gratis uitbreiding
Space Crew is een ironisch simulatiespel in Star Trek-stijl dat elementen van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *