Er is hoop om Elden Ring volgende week weer te zien

Het spijt me, potentiële Elden Ring-fans, voor al het lijden dat ik tot nu toe heb doorstaan, en al het lijden dat misschien nog niet voorbij is. We weten nog steeds niet zeker of Elden Ring zal verschijnen tijdens het E3 2021-schema. Ik kan dat niet genoeg benadrukken. Er is echter nieuwe hoop dat de game tijdens de pre-E3-festiviteiten van volgende week zal verschijnen.

Het begon allemaal met Nieuwe video Van het Elden Ring News YouTube-kanaal, dat expliciet en nauwkeurig verwees naar Elden Ring die verscheen op 10 juni Summer Game Fest Kickoff Live. De eigenaar van het kanaal, Mordechai, twitterde ook dit bericht: “Iedereen, ik was optimistisch vandaag. Is het alles wat je ziet? “De eerste letters van deze woorden schrijven “Acht dagen” – het aftellen naar het begin van de live-uitzending.

Mordecai heeft nooit eerder aangegeven dat hij enige voorkennis over de game heeft, maar de betrouwbare leaker (en overduidelijke zelfkastijding) Jeff Group besloot de hoop van de fans opnieuw te wekken door Mordecai’s bericht te retweeten en toe te voegen: “Ik ben vandaag optimistisch over Elden Ring” .

groep Ook Zegt Het is tijd om een ​​onschuldige man uit de speelgevangenis te halen, blijkbaar verwijzend naar een… ik ik Over het feit dat Geoff Keighley naar de gevangenis gaat voor games om Elden Ring vorig jaar opnieuw te noemen tijdens The Game Awards. zelfs Voordat Bij deze uitwisseling voegde Grubb ‘Keighley’s Jail Break’ als ondertitel toe aan de lijst met aankondigingen van zomerse games die hij op zijn onenigheid.

READ  Girls 'Basketball: E / PC vindt een aanvallende groef in de overwinning

En toen – ik zweer dat ik niet zomaar over willekeurige tweets schrijf zonder reden – retweette Jeff Kelly zelf dit:

Zonsverduistering! Ring! 10 juni! Kick-off dag! Het is echt! EEN MUST HAVE! Doe je clownmake-up weg! RPG’s! Niet meer wachten! Het is geen sociaal experiment! Natuurlijk zal het waarschijnlijk niet zeker zijn, maar deze keer kan het echt zijn !

{“plan”: {“page: {“content”: {“title: “hoop Elden-ring volgende week weer te zien”; “type”: “post”; “category”: “elden-ring” }, ” gebruiker”: {” loginstatus”: false},” game “: {” publisher “:” “,” genre “:” RPG “,” title “:” Elden Ring “,” genres “>[“RPG”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Ghost Recon: Breakpoint is in januari gratis beschikbaar op Stadia

Google Stadia heeft de afgelopen maanden enkele ‘gratis te spelen’ weekenden aangeboden...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *