Het Twitter-account op Xbox Game Pass lijkt een enorme nieuwe game te plagen

Het lijkt erop dat het officiële Xbox Game Pass Twitter-account een enorme nieuwe game plaagt die later dit jaar naar de abonnementsservice komt. En als het gaat om de opwinding van het spel, waarvan iedereen denkt dat het indrukwekkend is, zou het een grote keuze zijn voor Microsoft en zijn opkomende abonnementsservice. Meer specifiek lijkt de focus – op uiterlijk – op het officiële Xbox Game Pass Twitter-account dit uit te lokken Slagveld 6 Komt naar de abonnementsservice wanneer deze later dit jaar wordt uitgebracht, waarschijnlijk via EA Play, wat waarschijnlijk alleen via Xbox Game Pass Ultimate betekent.

Om de nieuwe opwinding van de Xbox Game Pass Twitter-accountplaag te begrijpen, moet je eerst teruggaan in de tijd naar mei wanneer Nick Baker beweerde Slagveld 6 Het werd uitgebracht op Xbox Game Pass bij de lancering. Prominent binnen op het slagveld Tom Henderson Blijkbaar triggert dit ook.

Een andere context die je moet weten, is dat hij vorige week een van de gameproducenten was, ben wokZe lijkt een grapje te maken dat de nieuwe slagveld De game zal te zien zijn op de Xbox E3 2021.

Snel vooruit naar gisteren en Xbox kondigde in juni enkele aankomende Xbox Game Pass-games aan. In reactie hierop heeft de social media manager voor slagveld Hij reageerde op de tweet met “Wacht even…”. Dat is op zich al opmerkelijk, maar wat het nog opmerkelijker maakt, is dat een tweet van het Xbox Game Pass Twitter-account waarin de juni-games worden aangekondigd met het bijschrift: “Ze komen snel binnen.” Waarom is dit passend? Dit is dezelfde zin die EA en DICE gebruiken om een ​​bestand te declareren Slagveld 6 De onthulling van de trailer zou in juni komen.

READ  Final Fantasy 7 Remake Part 2 Nieuwe details komen later dit jaar

Op dit moment is het veilig om aan te nemen dat er iets aan de hand is met de Xbox en Slagveld 6En het is mogelijk dat Xbox Game Pass erbij betrokken is. Dat gezegd hebbende, neem voor nu al deze gissingen met de nodige voorzichtigheid.

Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate – voor $ 10 en $ 15 per maand – zijn beschikbaar voor Xbox One, Xbox One S, Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, pc en Cloud. Voor meer berichtgeving over het abonnement en alles over Xbox — inclusief het laatste nieuws, geruchten, lekken, deals, recensies, interviews en previews — klik Hier. In het laatste en relevante nieuws, gisteren De De abonnementsservice heeft een game toegevoegd die nog niet is gepubliceerd.

Written By
More from Lesley Curry

De gelekte Oppo-tracker heeft UWB en USB-C opladen

Het lijkt erop dat Oppo het volgende bedrijf zal zijn dat zijn...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *