Er is nog steeds ‘geen plan’ om van Rainbow Six Siege een gratis game te maken

Het is bijna zes jaar geleden sinds Rainbow Six Siege werd gelanceerd, en hoewel het recordaantallen spelers blijft aantrekken, wordt het nog steeds geconfronteerd met stevige tegenstand van onder meer Apex Legends, Fortnite en Call of Duty: Warzone — allemaal geweldige gratis games . Verwacht echter niet dat Siege snel F2P zal gaan, aangezien Ubisoft ons verzekerde dat er nog steeds “geen plan” is om dit te doen.

Rainbow Six Siege blijft uitstekende gratis weekenden en dergelijke aanbieden, maar een paar mensen aarzelen misschien om Siege te gebruiken vanwege de initiële kosten. Game Director Leroy Athanasoff verklaarde eerder meer dan een jaar geleden dat met betrekking tot Siege’s toetreding tot F2P, “we het op een bepaald moment in het ontwikkelingsteam willen” en dat ze “willen dat de game voor iedereen toegankelijk is” – hoewel ze erkenden dat er uitdagingen zijn om te delen.

We spraken met Assistant Game Director Aurélien Chiron over de staat van Rainbow Six Siege op dit moment en hun plannen voor de toekomst, en natuurlijk moesten we om een ​​update vragen of het gratis kon worden gespeeld – en het lijkt nog steeds onwaarschijnlijk .

“We blijven zoeken naar manieren om nieuwe spelers aan te trekken en onze loyale community te behouden, maar er is momenteel geen plan om van Rainbow Six Siege een gratis game te maken”, zei Chiron. Als dat bekend klinkt, is dit het exacte citaat dat een Ubisoft-vertegenwoordiger ons gaf na de opmerkingen van Athanassoff. Dat lijkt op dit moment de lijn van het bedrijf te zijn, dus totdat Ubisoft besluit dat het de moeite waard is om Siege in die richting te nemen, zal de game dat model niet snel volgen.

READ  TiMi, een mobiele ontwikkelaar, heeft een nieuwe studio geopend voor het produceren van AAA-games

Elders in het interview benadrukte Chiron dat de studio niet op zoek was naar het bijwerken van trainingsvelden en situaties, maar in plaats daarvan zou investeren in betere trainingstools “zodat spelers spelers, wapens, gadgets kunnen testen en sneller kaarten kunnen leren.” Verder zegt gamedirecteur Aurélie Débant dat ze “werken aan problemen” die te maken hebben met de mechanismes van de game naar voren gebogen en gebogen, in het bijzonder “zeer zacht lopen”.

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title”: “Er is nog steeds”geen plan” om van Rainbow Six Siege een gratis te spelen game te maken, “type”: “news”, “category ” : “rainbow-six-siege”}, “user”: {“loginstatus: false}”, “game”: {“publisher”: “Ubisoft”, “genre”: “FPS”, “title”: “Rainbow Zes” Siege”, “Types”:[“FPS”,”esports”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Lords of the Fallen 2 heeft een “grote kans” om “populairder” te worden onder Dark Souls-fans

CI Games heeft zich uitgesproken over zijn ambities voor Lords of the...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *