Microsoft zegt dat de Windows 11 22H2-update op dit moment goed werkt met je GPU

Microsoft zegt dat de Windows 11 22H2-update op dit moment goed werkt met je GPU

Hoewel de Windows 11 22H2-update in september is uitgebracht, is Microsoft net begonnen deze volledig uit te rollen naar sommige systemen. Het lijkt erop dat de langverwachte patch niet goed werkte met grafische kaarten, wat de prestaties in games verminderde. Het lijkt er echter op dat het eindelijk veilig is om de nieuwste versie van het besturingssysteem te downloaden.

Het laatste wat je nodig hebt na aankoop De beste grafische kaart U kunt het zich veroorloven dat het besturingssysteem van uw computer uw plezier van uw nieuwe hardware in de weg staat. Helaas komt dit vrij vaak voor met de nieuwste versie van Windows.

Het was pas in november Microsoft heeft bevestigd dat de Windows 11 22H2-update slecht was voor je GPUmet andere problemen die van invloed zijn op Ryzen-CPU’s die al vroeg in hun levenscyclus grote schade aanrichten.

Gelukkig behoren deze hoofdpijnen (voorlopig) tot het verleden. Microsoft heeft onlangs hun ondersteuningspagina bijgewerkt en merkte op dat de “KB5020044”-patch de prestaties van de grafische kaart heeft teruggebracht naar waar het zou moeten zijn (via Computer). Verwacht niet dat de update meteen wordt aangeboden, aangezien het tot 48 uur kan duren voordat Windows Update deze aan u aanbiedt.

met de eerste Directe opslag Binnenkort games beschikbaar Windows 11 kan binnenkort zijn tijd in de zon krijgen. Als het was Scan Steam-apparaten Is er echter iets om doorheen te gaan, en het zal nog een tijdje duren voordat Windows 10 zich toe-eigent als het meest populaire besturingssysteem onder gamers.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *