Er kwam zojuist een nieuwe Elder Scrolls-game uit het niets

Er kwam zojuist een nieuwe Elder Scrolls-game uit het niets

Nee, het is niet The Elder Scrolls VI, maar er is zonder enige waarschuwing een nieuwe game uitgebracht die zich afspeelt in de fantasiewereld van Bethesda Games Studios: The Elder Scrolls: Castles.

Momenteel gratis te downloaden op Google Play Store The Elder Scrolls: Castles wordt vermeld als zijnde in Early Access en geeft spelers de controle over een middeleeuwse dynastie, waar ze in de loop van de jaren toezicht zullen houden op een kasteel van onderdanen en familieleden. Het lijkt erop dat de game nog niet beschikbaar is op iOS of pc, en voor zover we weten is deze helemaal niet officieel aangekondigd.

Galerij

Eén blik op de screenshots doet ons denken aan Fallout Shelter uit 2015, een mobiele game over het beheren van een van de iconische kluizen uit Bethesda’s populaire post-apocalyptische RPG-serie. Het lijkt erop dat spelers hun kasteel op dezelfde manier bouwen als in Fallout Shelter. Een ander screenshot nodigt spelers uit om ‘epische speurtochten’ te voltooien en toont een groep personages die vechten tegen een enorme rode draak, terwijl een ander een heerser op hun troon benadrukt die beslissingen neemt over wat in dit geval een triviale kwestie lijkt te zijn die verband houdt met iemands gebrek aan kennis. muzikaal talent.

The Elder Scrolls: Castles is niet de eerste mobiele game die zich afspeelt in Nirn. Een spin-off kaartspel, The Elder Scrolls: Legends, werd in 2017 uitgebracht voor mobiel en pc. Hoewel de game nog steeds speelbaar is, krijgt deze geen nieuwe updates meer. Een andere mobiele game van Elder Scrolls, de first-person shooter The Elder Scrolls: Blades, werd uitgebracht in 2019. Volgens de website van de game kwam de meest recente contentpatch in januari 2022, toen deze nieuwe evenementmissies toevoegde.

READ  De Pixel 6-serie krijgt de "Camouflage" Magic Eraser op 28 juli

Wat betreft wanneer spelers de volgende grote inzending in de fantasy RPG-serie kunnen verwachten, zal dit niet snel gebeuren. Ondanks dat The Elder Scrolls VI in 2018 werd aangekondigd, is het nog steeds “vijf of meer jaar verwijderd”, zei Xbox-chef Phil Spencer tijdens een recente hoorzitting van de Federal Trade Commission over de poging van Microsoft om Activision Blizzard te kopen. Maar het goede nieuws is dat de vroege ontwikkeling van The Elder Scrolls VI officieel is begonnen, ook al zal er de komende jaren niet meer informatie over de titel komen. Ondertussen is Bethesda’s nieuwe IP, Starfield, onlangs uitgebracht en heeft het meer dan 10 miljoen spelers aangetrokken.

De hier besproken producten zijn onafhankelijk geselecteerd door onze redactie. GameSpot kan een deel van de opbrengst ontvangen als u iets koopt dat op onze site wordt aangeboden.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *