Forza Motorsport releasedatum, releasetijden en details over vroege toegang op Xbox en pc

Forza Motorsport releasedatum, releasetijden en details over vroege toegang op Xbox en pc

Hieronder vind je ze allemaal Releasedata, Releasetijden En Details voor vroege toegang Voor Forza Motorsport op Xbox en pc, samen met andere informatie waarin je misschien geïnteresseerd bent, bijvoorbeeld enorm Grootte downloaden.

Hier is dus alles wat je moet weten over de lancering van Forza Motorsport op Xbox en pc:

Forza Motorsport vroege toegang releasedatum

De releasedatum van Forza Motorsport Early Access is 5 oktober. Je kunt op deze datum beginnen met spelen door de Premium- of Premium Add-Ons-bundelversie van de game te kopen. Deze laatste is gericht op Xbox Game Pass-leden.

Houd er rekening mee dat sommige externe links op deze pagina affiliate links zijn, wat betekent dat als u erop klikt en een aankoop doet, wij mogelijk een klein percentage van de verkoop ontvangen. Lees onze FTC-openbaarmaking voor meer informatie.

Forza Motorsport Early Access releasetijd

De Early Access-releasetijd voor Forza Motorsport is 00:00 GMT op 5 oktober. Het lijkt erop dat de meeste andere gebieden ook open zullen gaan Middernacht lokale tijd.

Forza Motorsport Xbox Game Pass-releasedatum

De releasedatum van de Xbox Game Pass voor Forza Motorsport is 10 oktober Over de Xbox-serie Dan wordt de Standard Edition van Forza Motorsport voor iedereen beschikbaar via de service en voor iedereen die deze afzonderlijk heeft gekocht.

Xbox Game Pass Ultimate - 1 maand (VK)
Xbox Game Pass Ultimate - 1 maand (VS)

Forza Motorsport Xbox Game Pass-releasetijd

De releasetijd van de Xbox Game Pass voor Forza Motorsport is 00:00 GMT op 10 oktober. Het lijkt erop dat de meeste andere gebieden om 12.00 uur opengaan Middernacht lokale tijd.

READ  Stalker 2-ontwikkelaar houdt vol dat de game niet opnieuw wordt vertraagd ondanks prepaid Xbox-terugbetaling

Forza Motorsport Xbox-preloadgrootte

Forza Motorsport Grootte vooraf laden Hij is 132 GB Op Xbox-serie 97 GB Op Xbox Series S. PC aanwezig 116 GB.

Met andere woorden, je zult veel ruimte moeten vrijmaken, vooral op de Xbox Series

Is Forza Motorsport beschikbaar op Xbox One?

Forza Motorsport kan op Xbox One worden gespeeld via Xbox Cloud Gaming. Je krijgt toegang tot deze versie door je te abonneren op Xbox Game Pass Ultimate, maar je hebt een sterke, betrouwbare internetverbinding nodig om van een naadloze ervaring te genieten. Forza Motorsport is niet oorspronkelijk ontwikkeld voor Xbox One, en het is onwaarschijnlijk dat dit in de toekomst zal veranderen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *