WWE 2K22 staat gepland voor release in maart 2022, de eerste teaser-trailer is onthuld

WWE 2K22 Het komt op tijd uit voor het WrestleMania-seizoen.

Team 2K heeft tijdens hun SummerSlam-uitzending een nieuwe teaservideo voor WWE 2K22 in première gebracht die fans een eerste glimp geeft van verschillende WWE-supersterren in actie op de nieuwe videogame. In de uitzending werd ook bevestigd dat WWE 2K22 zal worden uitgebracht in maart 2022, brak de traditie door het buiten een typisch oktober-venster vrij te geven.

Eerder deze week onthulde 2K de eerste volledige schermafbeelding van de WWE Superstar Edge. Meer details worden onthuld, waaronder de volledige aankondiging van de functies en modi van de game, de WWE 2K22 Superstar-cover en meer vanaf januari 2022.

Lees verder: Nieuwe beelden van Edge in WWE 2K22 uitgebracht vóór SummerSlam

Bekijk hieronder de teaservideo:

Dit wordt de eerste WWE-videogame in de belangrijkste ‘2K’-serie sinds de release van 2K20 in oktober 2019. De game van vorig jaar, WWE 2K21, werd geannuleerd vanwege slechte prestaties en 2K Games en Visual Concepts werd stopgezet bij de lancering van de game in het afgelopen jaar om gameproblemen in de 2K20 op te lossen.

In plaats van de jaarlijkse titel is WWE 2K Battlegrounds uitgebracht werkgelegenheid 17 september 2020. De arcade-achtige battle royale blijft ondersteuning, regelmatige updates en toevoegingen ontvangen.

READ  De beste technische deals van vandaag: Logitech-muizen, Ring Fit Adventure en meer
Written By
More from Aubrey Mason
Chinese troepen trekken 2 km terug in Galwan-vallei, tonen nieuwe satellietbeelden
Satellietbeelden van Maxar tonen de positieverandering van Chinese troepen in Galwan New...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *