Er zou meer Dragon Quest naar Game Pass en Xbox-hints kunnen komen

Was dit een onschuldige uitwisseling in het Xbox Game Pass-segment, of was er hier iets echts?

De officiële Xbox Game Pass Twitter heeft misschien behoorlijk groot nieuws gelekt. In een ogenschijnlijk onschuldige uitwisseling met een andere gebruiker lijkt het account te hebben doorschemeren dat er in de nabije toekomst meer Dragon Quest-titels op de streamingdienst zullen verschijnen.

Een paar dagen geleden postte een gebruiker op Twitter Heeft een opmerking gemaakt Met betrekking tot de recente toevoeging van Dragon Quest Builders 2 aan de Game Pass. De gebruiker beweerde dat het toevoegen van dat spel, in combinatie met het feit dat ze nog steeds door Dragon Quest XI draaiden, hen meer Dragon Quest ‘opleverde’ [they] Het zou kunnen duren. “Het was een vrij onschuldige opmerking over het spel, maar het bleef niet onopgemerkt door Game Pass. De sociale media-account van de dienst antwoordde snel met” Nee, dat is het juiste bedrag “voordat hij toevoegde” misschien … Isn is het niet genoeg? “

Gerelateerd: Dragon Quest Builders 2: een gids voor het zaaien van de zaden van succes

Natuurlijk kan deze uitwisseling slechts een volkomen onschuldig voorbeeld zijn van een account dat zijn volgers leuk vindt. De timing van dit alles is echter een beetje vreemd. Game Pass heeft onlangs Dragon Quest Builders 2 toegevoegd zonder veel waarschuwing of hype. Nog verrassender is het feit dat de Xbox-versie van de game er niet was, zelfs niet toen deze aan de service werd toegevoegd. Dragon Quest Builders 2 werd in de zomer van 2019 opnieuw uitgebracht voor Switch en PlayStation 4 en later dat jaar verscheen er een pc-versie. Het lijkt erop dat de Xbox-versie van de game dat nooit is geweest. Toen, eerder deze maand, verscheen de game gewoon in de Xbox en Windows Store, samen met de Game Pass-service.

Bovendien is dit niet de eerste keer dat Game Pass zo verrassend is gevallen. Eerder dit jaar verscheen de voorheen exclusieve Octopath Traveler-game zonder veel waarschuwing op de service. Het lijkt erop dat de service fans graag scherp houdt met betrekking tot koppen die op het platform kunnen verschijnen. Als de service van plan is om meer Dragon Quest-titels aan de bibliotheek toe te voegen, geeft deze mogelijk geen waarschuwing en wordt deze gewoon weergegeven. Natuurlijk, met een bibliotheek met titels zo groot als de Dragon Quest-serie, heeft Game Pass veel opties om games toe te voegen.

Volgende: Short tie-spellen zijn geweldig omdat we niet jaren hoeven te wachten

Watch Dogs Legion verdient Marcus Holloway niet eens


READ  Gravity Heroes is eindelijk hier op Xbox, PS4, Nintendo Switch en pc
Written By
More from Vanessa Hale

Netmarble lanceert op 24 september een mobiele game met een BTS-thema

SEOUL, 10 september (Yonhap) – Netmarble Games, een Zuid-Koreaanse ontwikkelaar en uitgever...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *