Jacob DeGrom is uitgeschakeld in de wedstrijd met D

New York – Als er een tegenslag is die Mets niet aankan, is het een blessure Jacob Degrom . Vanuit het oogpunt van velen is DeGrom gestegen tot de titel van onbetwiste kan in de wereld. Zelfs voor het Mets-team dat deze winter zwaar heeft geïnvesteerd om alle aspecten van hun selectie te verbeteren, blijft DeGrom het hoofdbestanddeel.

Dat is de reden waarom Mets zo voorzichtig was in de zesde wedstrijd op zondag op City Field, toen hij Dejrum verliet vanwege wat Mets een aanval van “rechtszijdige vernauwing” noemde. De aflevering vond plaats zes dagen nadat DeGrom de start had overgeslagen vanwege een ontsteking op zijn juiste breedtegraad, een belangrijke spier aan de zijkant van het lichaam. Hij wierp een schaduw van de wolken over wat anders een vijfde opeenvolgende overwinning was en een serie sweep voor Mets, die vertrouwde op een andere sterke Bullpen-prestatie om de D-back neer te halen, 4-2.

Na de wedstrijd zei Mets-coach Luis Rojas dat DeGrom een ​​MRI zou ondergaan “gewoon om te zien wat daar gebeurt”, eraan toevoegend dat de rechterhand meer in zijn rug zit dan in de achterlijn.

DeGrom maakte de eerste vijf rollen, die soms tekortschoten, maar slaagde er toch in om de eerste tien spelers die hij tegenkwam uit te schakelen. Naarmate de wedstrijd vorderde, deed Degroom dat ook, herstellende van zijn vroege onvermogen om een ​​fastball te spotten, en sloeg vier hits in de derde en vierde ronde.

Miguel Castro rust uit van Degroom en besteedt alle tijd die hij nodig heeft om op te warmen vanwege een blessure. Hij en twee andere Mets-watchers hadden zich verzameld om elk idee van een comeback in Arizona te doven nadat DeGrom naar de wedstrijd was vertrokken, waarbij Edwin Diaz een redding van vijf punten had geslagen.

DeGroom had zijn laatste start gemist vanwege een infectie op de juiste breedtegraad, die hem aanvankelijk eind april begon te dwarsbomen. Na die gemiste trip speelde deGrom een ​​paar keer een pick-up en gooide probleemloos een bullpup-sessie, waardoor Mets-officials verklaarden dat het goed is om zondag te gaan.

More from Madison Garrett

Halo Infinite Dev reageert op geruchten over releasedatum

De gemeenschapsdirecteur van Halo heeft gesproken om geruchten over de releasedatum van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *