RHONJ’s Dolores Catania zegt dat het goed voelt om anders te zijn dan je dochter

Dolores Catania wil dat alle moeders weten dat het oké is als hun dochters een beetje of heel anders zijn dan zij.

“Gabriel is heel anders dan haar moeder sinds ze klein was,” vertelde Catania Page Six van haar 25-jarige dochter aan Page Six in een recent interview.

“Ik wil veel moeders laten weten dat als je dochter niet zoals jij is, het oké is”, zegt Catania, 50. “Ik wilde bijvoorbeeld dat Gabi een joggingbroek droeg en cheerleader werd. Ze had zwarte nagellak en droeg schedels op haar kleren. Ik haastte me om op haar trommels te slaan – ik moest haar zichzelf laten zijn.”

Real Housewives of New Jersey, 50 aandelen Frankie is een favoriet bij fansZe is 22 jaar oud en Gabriel, 25, is samen met haar ex-man, Frank Catania.

Gabrielle werd vaak vermist in familiescènes op The Bravo K Show Ze studeerde voor dierenarts in St. KittsMaar ze maakte een zeldzame – en hilarische – verschijning in de aflevering van “RHONJ” van woensdag, en weigerde volledig een van de vrouwelijke shirts van haar moeder als cadeau te nemen.

“Ze is net terug uit Texas”, legt Catania uit. “Ze liep daar stage bij een opvangcentrum. Ze kwam terug met ringworm en schurft en ik denk dat ze terugkwam met een pup die in haar haar zat. Ze kamt haar haar niet, ik weet het niet!”

Dolores Catania staat met haar gezin.
Dolores en Gabrielle Catania hebben heel verschillende interesses.
Instagram

En hoewel het moeder-en-dochterduo misschien niet snel kleren deelt, zorgt Dolores ervoor dat ze samen een leuke tijd hebben nu Gabrielle weer terug is in de VS.

READ  De nieuwste concepttelefoon van OnePlus is een 8T die van kleur verandert en beweging volgt

Ze zei: “Het is in de natuur.” ‘Ik ga volgende week met haar naar het bos of park van Yellowstone, wat dan ook. We hebben zo lang veel tijd verloren doordat ze op school zat, dus dat gaan we doen.’

Maar ondanks hun verschillende levens, kon ze niet trotser zijn op Gabriël.

“Ze heeft een geweldige baan op haar te wachten. Ze heeft een heleboel vacatures gekregen omdat mensen weten hoe goed ze is. Ik bedoel, Gabi is een stagiaire in Afrika die werkt met reserves tegen stropers en ze is gewoon een sterke en sterke vrouw. Ik schaam me er voor. En als je denkt dat ik stoer ben, wacht dan. Zodat je haar beter kunt leren kennen. ‘

De Real Housewives of New Jersey zenden elke woensdag om 21.00 uur EST uit op Bravo Channel.

Written By
More from Lesley Curry

De beste Cyber ​​Monday Chromebook-deals van 2020

Cyber ​​Monday Chromebook-deals zijn de beste manier om een ​​betaalbare Chromebook te...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *