Erica Fernandes over geruchten over het testen van coronavirus-positief: verspreid alsjeblieft geen vals nieuws

Erica Fernandes

Erica Fernandes heeft de rapporten geslagen waarin werd beweerd dat ze positief was getest op Covid-19. De speculaties begonnen rondes te doen nadat Parth Samthaan, haar co-ster van Kasautii Zindagii Kay 2, positief was getest op de besmettelijke ziekte.

Erica Fernandes.Erica Fernandes Facebook

“Ik werd erop gewezen dat valse claims op mijn testresultaten de ronde doen op sociale media. Hoewel we allemaal hopen dat het negatief uitpakt, heb ik mijn resultaten nog niet ontvangen, [sic]”een bericht op haar Instagram Story gelezen.

De actrice kondigde aan dat ze het nieuws zou aankondigen zodra het rapport uit is. Ze schreef: “Mijn speciale verzoek aan online portals, GEEF alsjeblieft GEEN vals nieuws voordat je bevestigt dat ik jullie het eindresultaat zeker zal laten weten als ik erover hoor. VEEL LIEFDE. BLIJF POSITIEF, BLIJF VEILIG”.

De opnames van Kasautii Zindagii Kay 2 zijn tot stilstand gekomen nadat Parth Samthaan positief was getest. Karan Patel, Aamna Sharif, Pooja Banerjee en Shubhaavi Choksey zijn positief getest.

Na positief getest te hebben, had Parth Samthaan de mensen die met hem in contact kwamen gevraagd om zich te laten testen. Hij schreef: “Hallo allemaal, ik ben Postive getest op covid 19. Hoewel ik milde symptomen heb .. zou ik dringend verzoeken en iedereen die de afgelopen dagen bij mij in de buurt is geweest, ga je alsjeblieft testen. De BMC heeft regelmatig contact gehad en met de begeleiding van de doktoren ben ik in zelfquarantaine en ik ben hen dankbaar voor al hun steun. Wees alsjeblieft veilig en wees voorzichtig. [sic]”

READ  Taj Mahal, andere Agra-monumenten gaan vandaag niet open, bestel citeert risico op verspreiding van COVID-19

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *