Maharashtra Congress schorst Sanjay Jha wegens ‘anti-partij’-activiteiten

congress leader sanjay jha

De aankondiging, uitgegeven door het Maharashtra Congress en ondertekend door Balasaheb Thorat, hoofd van de staatseenheid van de partij, kwam kort nadat Jha op een nieuwskanaalshow verscheen.

In een abrupte ontwikkeling heeft de president van het Maharashtra-congres, Balasaheb Thorat, dinsdag (14 juli) de voormalige woordvoerder van de partij, Sanjay Jha, opgeschort wegens “anti-partijactiviteiten en schending van discipline” met onmiddellijke ingang.

De aankondiging, uitgegeven door het Maharashtra Congress en ondertekend door Balasaheb Thorat, hoofd van de staatseenheid van de partij, kwam kort nadat Jha op een nieuwskanaalshow verscheen.

Het Maharashtra-congres zei op Twitter: “Shri Sanjay Jha is met onmiddellijke ingang geschorst voor de partij van het Congres wegens anti-partijactiviteiten en schending van discipline.”

Ex-congreswoordvoerder bekend om zijn uitgesprokenheid

Jha, die woordvoerder van het congres was en bekend stond om zijn openhartigheid, werd in juni ontslagen als partijwoordvoerder voor een krantenartikel dat kritisch was over de partij.

Een beknopte verklaring kondigde echter aan dat hij met onmiddellijke ingang werd geschorst wegens “anti-partijactiviteiten en schending van discipline”, die niet waren gespecificeerd.

De afgelopen weken stond Jha in de schijnwerpers voor zijn artikelen, tweets, opmerkingen enz., Waarvan er vele werden geïnterpreteerd als anti-congres voor het ondervragen van de partijleiding.

Jha’s Twitter-bio luidt nu: “Congressi door DNA. Ontslagen als nationale woordvoerder om te schrijven: ‘India heeft een nieuw ontwaakt en gerevitaliseerd congres nodig, klaar om de tweede vrijheidsstrijd te winnen’.”

(Met input van bureau)

READ  Het Beste PS4 Games Recensie 2021
Written By
More from Aubrey Mason
Apex Legends vraagt ​​spelers om de modus te stoppen
Respawn heeft Apex Legends-spelers gevraagd om niet meer te verschijnen – tenminste,...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *