Etsy meer dan $ 500 voor gebruikers om de app te kunnen downloaden

Etsy spoort gebruikers aan om zijn mobiele app te downloaden door hen een kans te geven om $ 500 te winnen. Een marketing-e-mail die vorige week werd verzonden, zei: “Download de app, ontvang $ 500 – download de app om je bestellingen te volgen, met verkopers te chatten en maak kans op een Etsy-cadeaubon van $ 500.”

Alleen klanten die de mobiele app voor het eerst downloaden, komen in aanmerking voor de actie, die begon op 9 augustus en loopt tot 23 augustus 2021.

Etsy zal op dinsdag 17 augustus 2021 en dinsdag 24 augustus 2021 willekeurige verlotingen houden en in totaal vier cadeaubonnen ter waarde van $500 weggeven.

Amerikaanse Etsy.com Kopersaccounthouders komen in aanmerking. Om mee te doen, moeten abonnees tijdens de actieperiode de Etsy-app downloaden en inloggen om via Etsy te kopen. (Als je Etsy-account eerder is gebruikt om de app te downloaden en je deze opnieuw downloadt, is dit geen geldige invoer.)

Lees meer details en beperkingen in fijnere details op: Etsy-site.

Ina Steiner

Ina Steiner
Ina Steiner is mede-oprichter en redacteur van EcommerceBytes en brengt sinds 1999 verslag uit over e-commerce. Ze is een veelgeciteerde autoriteit op het gebied van verkoopmarkten en auteur van “Turn eBay Data Into Dollars” (McGraw-Hill 2006). Haar blog was te zien in het boek “Blogging Heroes” (Wiley 2008). Volg haar op Twitter op ecommercebytes en stuur nieuwstips naar [email protected] Zie de openbaarmaking op EcommerceBytes.com/disclosure/.
READ  Hoe de nieuwe Marshall County Office-app te downloaden

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *