New York Giants Blessure Synopsis: Pre-Seizoen 1 Game

Verschillende spelers hebben gisteravond de pre-season wedstrijd van NY Giants verlaten.

Het doel van elke wedstrijd in het voorseizoen in de NFL is om gezond te blijven. De NY Giants hadden niet zoveel geluk na hun eerste wedstrijd in het voorseizoen. Ze hadden wat blessures, maar geen van hen overkwam een ​​van de verwachte starters.

Ten eerste, de grote namen en grote spelers zoals Saquon Barkley en Tony Kadarius Gisteravond niet gespeeld. Tony vecht nu Onbekende nieuwe infectie Dat weerhield hem van de training voorafgaand aan de wedstrijd of zelfs aan de zijlijn gisteravond. Seizoen 1 van de allround debutante is net raar en raar geworden.

In het spel zelf lieten de reuzen merkbare blessures achter. Kyle Murphy Verlaat het spel vroeg na het spelen met voorzichtigheid bij het aanvallen. Murphy verliet het spel op de medische kar nadat hij zijn enkel had geblesseerd. De Giants wachten op nieuws over Murphy’s blessure, dus zijn toestand is momenteel niet bekend.

middag van het tweede jaar TJ Bronson Ook zij is gisteravond geblesseerd geraakt. De oogst van de zevende ronde van 2020 kwam naar voren met een grote hit en een gedwongen struikelblok in het vierde kwartaal. Bronson raakte vervolgens later in de wedstrijd geblesseerd. Het nieuws over zijn blessure is niet goed. Het team kondigde aan dat Bronson de ACL scheurde, waardoor zijn seizoen effectief zal eindigen voordat het zelfs maar begint. Het is een verwoestende klap voor de voormalige Gamecock quarterback die het team wil maken.

Aan de verdedigende kant van de bal en verdedigende rug blijven Josh Callow Hij raakte ook gewond. Kalou scheurde zijn beha, ook voor hem een ​​seizoenseinde blessure. Het is een ernstige blessure, Kalou zal nu de revalidatie moeten aanvallen en zich hopelijk volgend seizoen een weg terug naar het voetbalveld moeten banen.

READ  'Sims 4' is speciaal ontworpen voor gamers die urenlang bezig zijn met het ontwerpen van hun huis

eindelijk, Clayton Thorson Hij verliet ook het spel. Thorson zette geen geweldige show neer en voltooide slechts 5 van de 16 passpogingen. Thorson reed de ene naar beneden rijden met een pass naar Damion Willis om te scoren. Met een late matchkans schommelde Thorson in eigen territorium. Hij had de naderende landingsbaan nog nooit gezien en schrok van de veiligheid van de vliegtuigen. Dit resultaat maakte een einde aan de wedstrijd en bezorgde Gates de overwinning. De blessure van Thorson is op dit moment niet bekend, er zou later meer informatie moeten komen

Gelukkig verloren de reuzen geen noemenswaardige spelers. De diepte ervan wordt nu echter in het hele menu getest. De vorming van de aanvalslinie verkeert momenteel in chaos. Joe Judge zei vandaag al dat het team op zoek zal zijn naar meer aanvallende lijnwachters voordat het deze week naar Cleveland reist. De lijn heeft overal blessures en ze hebben meteen versterking nodig.

Elders moet het team mogelijk een nieuwe QB3 toevoegen als de blessure van Thorson ernstig is. Hoe dan ook, de zoektocht naar een andere evolutionaire middenvelder kan in orde zijn na de worsteling van Thorson gisteravond. De Giants zouden het prima doen als vleugelverdediger zonder Bronson, maar zijn snelheid en atletische prestaties hadden uit hun volgende twee pre-season games kunnen komen. De blessure van Josh Kalou aan het einde van het seizoen is jammer, maar het zal de New York Giants High School niet maken of breken.

More from Madison Garrett

Galaxy Note 20 update met nieuwe camerafuncties nu in Nederland

Voor de Galaxy Note 20 en Note 20 Ultra is er een...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *