Excel RosterResource-werkmapdownloads zijn nu beschikbaar voor FanGraphs-leden

Historisch gezien hebben we veel spreadsheets beschikbaar gemaakt om te downloaden in een tekstbestand in door komma’s gescheiden waarden (CSV) formaat. De meeste van onze datanetwerken zijn redelijk eenvoudig en kunnen gemakkelijk worden vertaald naar een CSV-bestand voor gebruik door de data-analysetool van uw keuze. Vanaf vandaag maken we Excel RosterResource-werkmapdownloads beschikbaar voor: FanGraphs-leden. U vindt de downloadknop aan de rechterkant van de pagina onder het navigatiemenu van RosterResource.

RosterResource-tabellen vormen een interessante uitdaging, omdat tabellen niet altijd gestandaardiseerd zijn op een bepaalde pagina. Om deze reden hebben we besloten om Excel-werkmappen te gebruiken om het downloaden van gegevens gemakkelijker te maken. Op deze manier kunt u de gegevens met de juiste gegevenskoppen opnemen. Elke tafel heeft zijn eigen werkblad, dus als je de Padres’ Depth Chart-pagina downloadt, krijg je een apart blad voor je startopstelling, banken, startrotatie, stier, enz. Uw papieren zijn gescheiden, hoe vergelijkbaar ze ook zijn met andere papieren.

enkele opmerkingen:

  • We hebben FanGraphs-speler-ID’s in de downloadbestanden opgenomen.
  • De meeste downloads zijn kopieën van de gegevensrasters die zichtbaar zijn in de RosterResource-tool, niet de onbewerkte gegevens achter de tools.
  • Aanvullende gegevens (laatste zetten van de lijst, tabel, enz.) staan ​​niet bovenaan de pagina met dieptekaarten.
  • Er wordt slechts één werkmap per pagina gedownload. We pakken geen verschillende tools of teams bij elkaar.
  • Opmaak kan verloren gaan van de website naar het Excel-werkblad, vooral de celkleur.

Laat het ons weten als er problemen of fouten zijn. En bedankt dat je lid bent! Uw steun maakt al ons werk mogelijk, inclusief nieuwe functies zoals deze.

READ  GUJCET 2021-toegangskaart vrijgegeven: hoe te downloaden

Written By
More from Eda Greene

Apple Seeds Beta 2 van macOS Big Sur 11.4 voor ontwikkelaars

Apple vond het gepast om macOS Big Sur 11.4 voor testdoeleinden aan...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *