“Starfield” zal nooit worden uitgebracht op PS5; Het blijft Xbox, exclusief voor pc

“Starfield” is Bethesda’s eerste nieuwe IP-adres in meer dan 20 jaar. En als zodanig is er veel hype rond het spel. Maar als je het echt wilt spelen, moet je een game-pc of een Xbox-console hebben.

(Foto: Xbox.com)

Bethesda heeft opnieuw bevestigd, hopelijk voor de laatste keer, dat ‘Starfield’ exclusief exclusief voor Xbox zal zijn, volgens rapporten. technische radar. De iconische “Skyrim”-ontwikkelaar moest zijn plannen opnieuw herhalen, voornamelijk vanwege een begrip tijdens de Gamescom 2021-uitzending.

Pete Haynes van Bethesda zei dat hij “niet wist of hij zo ver zou gaan om te zeggen dat mensen nooit klaar zijn met het spelen van hun games op PlayStation.” Dit heeft ertoe geleid dat veel PS-fans hoopten dat “Starfield” uiteindelijk ergens in de toekomst op PS5 zal verschijnen, zo niet tijdens het eerste startvenster van de game.

Als zodanig voegde Aaron Greenberg, hoofd marketing bij Xbox, zich bij Hines op Twitter om opnieuw geruchten over “Starfield” en de schijnbare lancering op PlayStation te onderdrukken. PlayStation-fans verliezen de hoop echter niet, op basis van de tweet van gebruiker The Red Dragon:

Exclusief voor Xbox en pc, zou “Starfield” glashelder moeten zijn zodra de game voor het eerst is aangekondigd. Merk op dat Microsoft $ 7,5 miljard betaalde om Bethesda Studios te kopen. Als zodanig zouden ze deze overname niet zo gemakkelijk opgeven; Evenmin zullen ze een project lanceren dat waarschijnlijk van de grond af zal worden opgebouwd voor Xbox- en pc-systemen tot een concurrerend platform.

READ  Hoe u de Xbox Series X voor $ 300 kunt krijgen bij GameStop

Dus als je een PS5 hebt, mis je waarschijnlijk het spelen van “Starfield”. Maar het zal nog steeds beschikbaar zijn als onderdeel van Xbox Game Pass zodra het is uitgebracht op 11 november 2022, volgens computer spelletjes.

Lees ook: Elon Musk lijkt Bethesda te hebben geadviseerd over Starfield – betekent dat dat het een goede game wordt?

Starfield: Wat weten we?

Sinds “Starfield” in 2018 werd aangekondigd, is er niet veel informatie gelekt over de meer ingewikkelde details, dus alleen de meest voor de hand liggende kan worden besproken.

Aan de ene kant kennen we de officiële releasedatum, ondersteunde platforms en het algemene uitgangspunt: een volwaardige RPG die zich in de ruimte afspeelt. Maar als Bethesda-steunpilaar Todd Howard moet worden geloofd, zal de game veel meer zijn dan dat. Hij beschouwt “Starfield” als een soort “Skyrim in de ruimte”, met karakterfacties en potentieel tonnen zijmissies die moeilijk te negeren zijn, waardoor de vijfde “Elder Scrolls” een van de meest populaire games aller tijden is.

Verder had Howard het volgende te zeggen over “Starfield”: “Het is alsof NASA ‘Indiana Jones’ ontmoet en ‘The League of Extraordinary Gentlemen’ ontmoet, een groep mensen die op zoek is naar antwoorden. Spelers zullen deel uitmaken van, wat leidt ons Om te geloven dat je op ware Bethesda Games-mode je eigen personage zult creëren.

Starfield scherm piloot

(Foto: Xbox.com)

Ten slotte biedt de game een optie om te spelen in first person of third person perspectief; Nogmaals, nog een knikje in “Skyrim”. Dit zijn behoorlijk omvangrijke schoenen om te vullen, maar er moeten nog wel dingen op tijd worden gedaan.

READ  Marvel's Avengers brengt nieuwe patch uit voor PS4 en Xbox One

Sorry, PlayStation-fans. Beter om dat Game Pass-abonnement te krijgen, misschien?

Verwant: Todd Howard zegt dat “Elder Scrolls 6” zich nog in de ontwerpfase bevindt

Dit artikel is eigendom van Tech Times

Geschreven door RJ Pierce

ⓒ 2021 TECHTIMES.com Alle rechten voorbehouden. Niet reproduceren zonder toestemming.

Written By
More from Vanessa Hale

Nuggets stormen terug tegen Clippers om spel vijf te winnen

Jamal Murray leidde tot een rally in het vierde kwartaal en rookie...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *