Exclusief voor Microsoft PS5 Ghostwire: Tokyo uitgesteld tot 2022

Ghostwire: Tokio, De superheldenactiegame van de Japanse studio Tango Gameworks is uitgesteld tot begin 2022. Tango Gameworks heeft het nieuws gepubliceerd in een tweetZe zei dat ze de komende maanden meer van het spel zal laten zien.

“We willen de game zo snel mogelijk in jouw handen krijgen, zodat je de onvergetelijke versie van het spookachtige Tokyo kunt ervaren waar we zo hard aan hebben gewerkt om te bouwen. Tegelijkertijd zijn we ook gericht op het beschermen van ieders gezondheid in Tango ‘, luidde de aankondiging. “Het nieuwe versievenster geeft ons de tijd om een ​​wereld te brengen Spookdraad Voor het leven zoals we het ons altijd hebben voorgesteld.” De game stond eerder gepland voor de herfst van 2021.

Ghost Wire: Tokio aangekondigd Op E3 2019 en eerste keer spelen Het werd onthuld in juni 2020, toen Sony de game promootte als exclusief voor PlayStation 5 (en pc). Een paar maanden later, Microsoft Neemt het moederbedrijf van Tango ZeniMax over, Maken Spookdraad Een van de twee bedrijven die eigendom zijn van Microsoft, maar In het begin exclusieve games op PlayStation. Nog een exclusieve, Arkane’s Deathloop te laat maarتأخر Gepland voor release in september.

Spookdraad Het plaatst spelers in een Tokio dat bijna is verlaten door mensen en is binnengevallen door geesten. De uitvoerend producent is de oprichter van Tango Shinji Mikami innerlijk kwaad En de vampier Roem, hoewel het Vermoedelijk minder geconcentreerd Over de survival-horror van die games. creatief Creatief directeur Ikumi Nakamura Loop weg van Tango kort na de eerste aankondiging, later Ze zegt dat ze vertrokken is vanwege gezondheidsproblemen.

READ  Google heeft een fout gemeld bij het voltooien van de Google Play-cadeaubontransactie

Written By
More from Lesley Curry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *