Ghostwire: Tokyo uitgesteld tot begin 2022 op PS5, 2023 op Xbox

Actie-avonturengame Ghostwire: Tokyo zou later dit jaar uitkomen voor PS5 en pc, maar ontwikkelaar Tango Gameworks heeft zojuist aangekondigd dat het pas begin volgend jaar zal verschijnen.

De game werd in juni 2019 onthuld door Tango, en de publicatie werd verzorgd door het toen onafhankelijke Bethesda Softworks. Tango Gameworks en Bethesda zijn beide eigendom van ZeniMax Media, dat inmiddels is overgenomen door Microsoft. Microsoft eert echter de eenjarige exclusiviteit van Ghostwire: Tokyo op Sony’s console, wat betekent dat we met deze vertraging de game pas ergens in 2023 op Xbox-consoles zullen zien.

Over waarom het spel achterloopt, Tango Gameworks Hij legde het uit in een tweet Dit is: “We willen de game zo snel mogelijk in jouw handen krijgen, zodat je de onvergetelijke versie van het spookachtige Tokyo kunt ervaren waar we zo hard aan hebben gewerkt om te bouwen. Ondertussen richten we ons op het beschermen van de gezondheid van iedereen in Tango Het nieuwe releasevenster geeft ons de tijd om de wereld van Ghostwire weer tot leven te brengen zoals we het ons altijd hebben voorgesteld.”

Aanbevolen door onze redactie

De wereld kan langzaam weer normaal worden naarmate meer mensen worden ingeënt en de epidemie afneemt, maar we hebben meer dan een jaar van grote omwenteling gezien. Het zou niet moeten komen omdat projecten als deze langer nodig hebben om te voltooien, en na wat er is gebeurd met Cyberpunk 2077, zullen gamers blij zijn te zien dat Tango Gameworks ervoor kiest om dit jaar meer tijd door te brengen in plaats van zich in de game te haasten.

READ  Zal de gratis DLC van Cyberpunk 2077 worden uitgesteld vanwege console-updates?

Deze nieuwsbrief kan advertenties, aanbiedingen of gelieerde links bevatten. Abonneren op een nieuwsbrief geeft aan dat u akkoord gaat met: gebruiksvoorwaarden En de Privacybeleid. U kunt zich op elk moment afmelden voor nieuwsbrieven.

Written By
More from Vanessa Hale

Ontdek de geheimen van de vierde dimensie met Doctor Atominos op Xbox إكس

Je moet nooit te veel verwachten van een game die je £...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *