Exclusief voor Xbox uitgesteld vlak voor release

De release van de aankomende exclusieve Xbox-console – die naar Xbox One, Xbox Series X en Xbox Series S komt – is vlak voor de release uitgesteld. Deze week werd het bevestigd oneindige uitstraling Het wordt dit jaar uitgebracht, wat betekent dat het niet wordt uitgesteld tot 2022 zoals elke andere game en zoals iedereen had verwacht. Dit is niet veranderd, maar een andere exclusieve Xbox-console werd vlak voor de release teruggedrongen.

Meer specifiek hebben uitgever Thunderful Publishing en ontwikkelaar van Image & Form Games het aangekondigd ginkgo, die in september zou verschijnen, is verplaatst naar december. Toen het in december werd uitgebracht, werd het niet onthuld, maar het paar bracht naast het nieuws de eerste trailer van de game uit en bevestigde dat het $ 30 kost bij de lancering voor iedereen die geen Xbox Game Pass-abonnee is.

Het is onduidelijk waarom de game in het septembervenster niet meer werkte, maar vermoedelijk heeft de titel meer tijd nodig in de oven.

“van de makers van SteamWorld De franchise – de actieserie die de verhalen vertelt van de avonturen van stomende robots die meer dan 100 prijzen en nominaties heeft verzameld – komt met een gloednieuwe game, ginkgo, “Leest de officiĆ«le advertentie voor het spel.” Begin aan een geheel nieuw avontuur in een uitgestrekte en vreemde wereld waar je angstaanjagende vijanden en uitdagende puzzels zult tegenkomen tijdens je zoektocht om het mysterie van een vergeten planeet te ontrafelen, terwijl je deze tegelijkertijd redt.”

Voor meer informatie over alles wat met Xbox te maken heeft, inclusief de nieuwste Xbox Series X | S, Xbox One en Xbox Game Pass – klik hier.

READ  The Sands of Time Remake zou naar Nintendo Switch, PS5 en Xbox Series X kunnen komen

Zoals altijd, voel je vrij om het commentaargedeelte te raken met je gedachten of, als alternatief, me op Twitter te bereiken @Tyler_Fischer_ en laat het me daar weten. Ga je dit bekijken als het in december uitkomt of heb je het te druk om te spelen oneindige uitstraling Multiplayer?

Written By
More from Vanessa Hale

Kies er een: wat is je favoriete Forza Horizon-game? – Voorzien zijn van

Het is weer tijd voor een nieuwe ronde Pick One! Deze week...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *