Expeditie Agartha is Escape From Tarkov en ontmoet Skyrim

First person survival-game Expedition Agartha is aangekondigd, een “hardcore” middeleeuwse multiplayer-game die hoopt zijn stempel te drukken op de beste survivalgames op pc. Het uitgangspunt van de game is bijzonder interessant, aangezien Expedition ervoor zorgt dat Agartha eruitziet als Escape From Tarkov via Skyrim.

Zoals onthuld op PAX West 2021 (bedankt Tech Raptor), Expedition Agartha is de nieuwste game van de onafhankelijke uitgever Wandering Wizard en ontwikkelaar Matrioshka Games. Het is beschreven als een “middeleeuwse first-person PvPvE” en zal in 2022 op Steam Early Access worden uitgebracht, hoewel De spelpagina staat al op Steam Als je het zelf wilt bekijken.

In Expeditie Agartha gaan ontdekkingsreizigers naar het mysterieuze eiland Agartha op zoek naar roem en glorie. Spelers kunnen deelnemen aan invallen, verkenningen, vechten tegen vijandige spelers of monsters, missies voltooien en vervolgens Agartha verlaten met hun buit en hun leven intact. De game is ook beschreven als een “volledige met buit gevulde PvP-ervaring” en lijkt erg op een middeleeuwse versie van Escape From Tarkov, met een beetje Skyrim erin gegooid.

Spelers kunnen een Freebooter met een laag risico besturen, voor een eenvoudige eenmalige ervaring, of een meer geharde huurling – die een volwaardig RPG-achtig personage zal zijn, waarbij de speler naar uitrusting en vaardigheden gaat, maar permanent kan worden geknipt te allen tijde. Verder belooft Matrioshka Games “diepe” first-person gevechten, samenwerking met maximaal drie andere spelers en een “op wedstrijden gebaseerde competitieve ervaring”.

Expeditie Agartha ziet er veelbelovend uit, hoewel het geen specifiekere releasedatum heeft dan 2022 en slechts een paar matte screenshots – dus het zal waarschijnlijk later in 2022 zijn in plaats van eerder. Het is zeker niet de enige PvE-survivalgame die Skyrim binnenkort plaagt, aangezien DayZ-maker Icarus in november uitkomt.

READ  Met biomutant-patch kun je Verteller uitschakelen

{“Scheme”: {“Pagina: {“Inhoud: {“Titel: “Agartha Expedition is Escape from Tarkov meets Skyrim”, “Type: “News”, “Category”: “Escape from Tarkov” } , “user”: {“loginstatus”: false}, “game”: {“publisher”: “Reverb”, “genre”: “MMO”, “title”: “Escape From Tarkov”, “genres”:[“MMO”,”FPS”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Deze bootcamp-managementgame is geïnspireerd op de trainingssergeant van Full Metal Jacket

Full Metal Jacket is een hoeksteen van de militaire popcultuur voor iedereen...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *