Met Game Boy Advance Video Series kun je naar een partner kijken

Ik keek vroeger naar mijn eigen animaties op de Game Boy Advance.

Misschien ben je iets vergeten De Game Boy Advance Video-serie, maar ik ben hier om rond te graven en je eraan te herinneren en in al zijn pixeldichte glorie.

Met de Game Boy Advance Video-serie konden spelers shows en enkele films op GBA bekijken. Het kwam in ondoorzichtige witte cartridges in plaats van het klassieke grijs in GBA-games, en werd in 2004 uitgebracht door Majesco. Je kunt het echter in kleur en audio bekijken Als u SP . gebruikt Je moest leven zonder koptelefoonaansluiting.

Er was een grote verscheidenheid aan shows van over heel Nickelodeon en Cartoon Network. Soms krijgen shows hun eigen spelcassette, zoals SpongeBob SquarePants-groep, met vier ringen erop. Andere keren zullen groepen verschillende afleveringen van meerdere shows vertonen. Bevat de eerste Game Boy Advance-videocollectie van Cartoon Network De grimmige avonturen van Billy en MandyEn johnny bravoEn Ed, Ed ‘n Eddy, En Moed van een laffe hond. (Ik had gehad Pokemon GBA-video: fotobeheer beëindigen, die twee afleveringen van Ash en zijn gevecht met Gary in de Pokémon League bevatte.) Naast spin-offs van videogames en familie-animaties, zijn er enkele films waarin ze zijn opgenomen, zoals partner.

GBA-video’s bekijken in 160p was niet geweldig, maar in het pre-Netflix, pre-tablet tijdperk, kunnen bedelaars niet kieskeurig zijn. Er gaat niets boven de absolute sensatie van het hardop kijken naar een Pokémon, zonder koptelefoon, in een vliegtuig. Het irriteerde waarschijnlijk iedereen om me heen en het was kindvriendelijk draagbaar entertainment op zijn best! Op basis van mijn geheugen zou ik zeggen dat het bekijken van een 2D-animatie een mogelijkheid is. Echter, kijkend naar de beelden van vandaag van films als partner, was de lagere resolutie goed zichtbaar omdat de pixels de 3D-animatie aanzienlijk vervaagden.

READ  Eerbetoon aan Nishikant Kamat van zijn Drishyam-ster Ajay Devgn en anderen

Nintendo, en Nintendo-liefhebber en verzamelaar van retrogames, plaatste een video waarin hij zijn hele verzameling video’s deelde en de technologie in de cartridges beschrijft. De meeste kits bevatten een gewone oude ROM, net zoals je zou vinden in elk ander GBA-spel. Er was echter een speciale uitzondering waar het combopakket vandaan kwam Het verhaal van de haai En partner Er staat bijna drie uur aan inhoud op. En hoewel het grappig is om te zeggen: “Jij… kan kijken partner Op je GBA,” was het destijds eigenlijk een beetje een technisch hoogstandje.

Nintendrew duikt in de kern van de technologie, maar in wezen bevatte het combopakket van de film een ​​eigen 3D-geheugenopslagsysteem, waarmee ontwikkelaars de opslag van een standaard Game Boy Advance-spel konden uitbreiden, waardoor 64 MB geheugen mogelijk was. Ter vergelijking: de gemiddelde maximale opslag op een normaal ROM voor tv-pakketten was ongeveer 32 MB, waardoor partner En Haaienverhalen Het filmcombopakket is een voorbeeld van topprestaties in de GBA-generatie. Ontwikkelaars moesten de resolutie nog verlagen tot een magere 112 pixels, maar tot die tijd liep het voorop in wat GBA kon doen.

Tegenwoordig overlappen streaming-entertainmentsystemen en gameconsoles elkaar alsof het niets uitmaakt. De Nintendo Switch heeft Hulu en zelfs Toegewijde streaming-app voor Pokemon nu. Maar dit was niet altijd het geval. Voordat we tablets hadden waarop we films konden downloaden, voordat we consoles met streamingdiensten hadden, was er Game Boy Advance Video, die voorop loopt.

Hoewel er draagbare dvd-spelers bestonden, waren ze niet iets dat je met je meedraagt ​​als een handheld-apparaat. Er was iets indrukwekkends aan de manier waarop de serie de mogelijkheden van GBA pushte en echt diende als een vroege testcase voor hoe mobiel entertainment eruit zou kunnen zien en functioneren. Het is leuk om te denken dat misschien, partner De GBA was een soort pionier op het gebied van mobiel entertainment.

READ  Google Stadia krijgt de komende jaren 400 nieuwe games - Gaming - Nieuws
Written By
More from Aubrey Mason

Vrouw aangeklaagd wegens moord op Vanessa Guillen

Een vrouw uit Texas is beschuldigd van het helpen verminken en afvoeren...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *