F1 22 VR | PC- en PSVR-nieuws, plus koptelefoons die werken met de game

Nu F1 22 beschikbaar is, willen gamers met VR-headsets graag zien of VR wordt ondersteund door de nieuwe Formule 1-game. Fans vragen immers al jaren om deze functie.

Omdat racegames vaak geweldige graphics hebben en een cockpitweergave die je in het perspectief van de bestuurder plaatst, werkt VR vooral goed met games als deze.

Codemasters, de ontwikkelaars van F1 22, werkten eerder samen met externe partners om Dirt Rally 2.0 naar virtual reality te brengen, wat een idee geeft van hoe het deze keer gaat.

Dus als je je afvraagt ​​of de F1 22 VR-mogelijkheden heeft (en zo ja, welke luidsprekers hem kunnen aansturen), lees dan verder en we zullen alle essentiële details bespreken.

Heeft F1 22 VR op pc?

ja, F1 22 heeft VR-optie op pc.

Dit is wat de creatief directeur van de game, Lee Mather, zei: Traxion.gg Over de kwestie: “We weten hoe luid de fans al een aantal jaren zijn voor virtual reality. Je kent de schaal van het spel. Maar de kans kwam in een vergelijkbare context van cross-play die we kunnen delen met iemand van buitenaf .”

Hij voegde eraan toe: “Deze bron kwam voor ons beschikbaar en ze hadden tijd in hun schema om met ons samen te werken. Ze hadden eerder met ons gewerkt aan andere Codemasters-games die in virtual reality draaiden. Het was dus een perfecte gelegenheid om ze eindelijk in een Formule 1-spel.”

Welke VR-headsets werken met de F1 22?

Wat pc-VR-headsets betreft, weten we dat de F1 22 compatibel zal zijn met LED-indicatorDe HTC Vive en de Oculus Rift Dit is volgens de game official stoom- De pagina die eruitziet als een betrouwbare bron.

READ  Mass Effect-lead geeft aan dat de nieuwe game een vervolg is op zowel Andromeda als Mass Effect 3

Zoals je kunt zien in de links in de vorige paragraaf, zijn al deze opties vrij duur. Het is opmerkelijk dat meer betaalbaar Meta Quest 2 Werkt ook met de F1 22 (zolang je ook de Link-kabel hebt, apart verkrijgbaar, waardoor Steam hem classificeert als een Rift-headset).

De kosten van de Meta Quest 2-headset £ 299 nu op Amazonmaar er moet worden opgemerkt dat u moet Koop de link-kabel apart (RRP £ 89) Om het te laten werken met de F1 22. VR omarmen is niet bijzonder goedkoop, maar het is absoluut een geweldige manier om racegames te spelen.

Lees verder:

Werkt F1 22 met PSVR?

Nee, het virtual reality-gedeelte van F1 22 is niet compatibel met Sony PSVR bij de lancering. Je kunt de game niet in VR krijgen op PS4 of PS5.

Aangezien de high-end PSVR 2-headset in de maak is, Bout Spelletjes Ik vroeg de ontwikkelaars van F1 22 of de game in de toekomst naar PlayStation VR zou kunnen komen.

“Helaas zijn er geen onmiddellijke plannen”, vertelde Mather hen [for F1 22 on PSVR]maar we zeggen nooit nooit.”

Als je je afvraagt ​​hoe F1 22 eruitziet in VR, bekijk dan de officiële trailer hieronder!

Volgen Radio Times Games op Twitter Voor de nieuwste ideeën. Of als je iets zoekt om naar te kijken, bekijk dan onze tv-gids.

Bezoek ons ​​releaseschema voor videogames om alle aankomende games op consoles te zien. Kom langs bij onze hubs voor meer gaming- en technologienieuws.

READ  Forza Horizon 5 wordt direct vooraf geladen, maar het kan zijn dat je wat ruimte moet besparen

Het nieuwste nummer van Radio Times is nu te koop – Abonneer nu En ontvang de volgende 12 nummers voor slechts £ 1. Voor meer van de grootste tv-sterren, stem af op Radio Times met Jane Garvey.

Written By
More from Max Mcgee
Het meest opwindende stadsbouwspel op pc en laptop
Stadsbouwspellen worden spannender als je via je laptop of pc speelt. Dit...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *