Factorio’s beste mod | computer spelletjes

Als er een game was die mods nodig had, zou dat zo zijn Facturo​ Factorio-mods, zoals door gebruikers gegenereerde inhoud voor games zoals Kerbal Space Program, stellen spelers in staat om kleine hiaten en veranderingen in de kwaliteit van leven op te vullen namens het ontwikkelingsteam, zodat ze zich kunnen concentreren op het grotere geheel.

Het is niet perfect, maar het werkt, en gemeenschappen zoals deze zijn geweldig in het bedenken van oplossingen en ideeën die de rest van de toegewijde spelersbasis kan achterblijven. Factorio is ook een andere lieveling met vroege toegang – het maakte zijn debuut op het toneel in 2016. Spelers hadden nu een half decennium om erachter te komen wat ze wilden, en wat nodig was om de simulatie van economisch management naar een hoger niveau te tillen.

We hebben een korte lijst samengesteld met de uitstekende mods van Factorio waarvan we denken dat ze interessant kunnen zijn voor ervaren of zelfs terugkerende spelers. We hebben enkele optimalisatie-tweaks, enkele aanvullende tweaks en een paar fixes geselecteerd die voor een frisse nieuwe ervaring zorgen. Als je nog geen ervaring hebt met het bewerken van Factorio, hebben we onderaan het artikel een helpgedeelte. Genieten!

Factorio-aanpassing

Hier is een lijst met de beste Facotrio-mods:

  • modpack wijzig engel
  • modpack mod bob
  • Helmod: een hulp bij het plannen van uw basis
  • ruimteonderzoek
  • knelpunt
  • Crestorio 2
  • Exotische biomen

Tenzij anders aangegeven, zijn alle mods compatibel met Factorio versie 1.1.

modpack mod bob

In de modificatiescène van Facotrio kwamen twee mods snel naar voren en brachten een hele reeks ongelooflijk populaire bewerkingen uit. De eerste is ‘Bob’, en in plaats van individuele mods voor hem op te halen, dachten we dat we het zouden hebben over een modpack dat je kunt downloaden van de mod-website.

READ  De bètaversie van Rainbow Six Quarantine lijkt te zijn gestart

modpack bob Het bevat 19 afzonderlijke downloads, variërend van populaire dingen als Ores, Tech en Power tot enkele van de meer creatieve dingen zoals Warfare, Enemies en Bob’s Greenhouse. U kunt de kit downloaden of teruggaan naar de volledige lijst en de items kiezen die u het meest interessant lijken.

modpack wijzig engel

Het tweede populaire modpack, Angel heeft veel minder mods in het wild (het modpack heeft er acht, een daarvan is een demo), en het richt zich meer op Factpori’s standaard gameplay versus uitbreidende gameplay.

Er zijn opslagmodificaties, materialen, massatransporten en een zeer populaire Riskin-mod. Bekijk de volledige lijst Als u specifieke items wilt kiezen.

Overlay helmod in Factio

Helmod: een hulp bij het plannen van uw basis

Factorio is een spel over het bouwen van industriële motoren die exponentieel kunnen groeien, op voorwaarde dat je alle borden draaiend kunt houden en vijanden in de problemen kunt houden. Het is een spel waar achteraf gezien 20/20 is, en het is een spel waarbij je zeker kunt profiteren van wat pre-planning.

Helmode Hier om precies dat te doen. Het wordt vermeld als een “plug-in” -mod, en het enige wat het doet is een extra overlay aan het spel toevoegen. Dit is. In deze overlay kunt u helpen bij het plannen van fabrieksfaciliteiten en proberen te anticiperen op hun toekomstige behoeften. Het zal je niet kunnen helpen als je de transportbanden niet in de goede richting kunt bewegen, maar het is nog steeds erg handig.

ruimteonderzoek

Nut to Final Frontiers – Waarom zou u zich zorgen maken over het bouwen van fabrieken op de grond als u een fabriek in de ruimte kunt bouwen! Ook wel ruimteschip genoemd.

Verwant: De beste ruimtegames op pc

ruimteonderzoek Het is een uitgebreide mod die een unieke game-ervaring biedt. Natuurlijk, om te beginnen terwijl je nog op aarde bent, is de basisindustrie actief, maar het uiteindelijke doel is om satellieten en hulpprogramma’s de ruimte in te lanceren. Je kunt dan ruimteschepen bouwen om andere planeten te verkennen. Ruimteschepen zijn kleine, op zichzelf staande fabrieken die verschillende onderdelen en elementen bevatten die zijn aangepast om ze de functionaliteit (en het uiterlijk van een soort) van een ruimteschip te geven.

READ  Natuurlijk zijn er al Among Us cheaters

SE is een mod met een lang spel, en het werkt niet goed met andere mods. Als je op zoek bent naar iets om dingen op te fleuren, dan is dit zeker een plek om te beginnen. Dit heb je ook nodig Grafische aanpassing En prof Postoperatieve aanpassing Om dit werk tot een succes te maken.

knelpunt

Nog een handige extra mod, knelpuntDe taak is simpelweg om u een duidelijke, gemakkelijke manier te geven om te bepalen welke machines niet de middelen krijgen die u nodig heeft.

Zijn primaire functie is het verkeerslichtsysteem; Groen betekent dat alles goed werkt. Geel betekent dat het apparaat niets doet, maar die output is de beperkende factor. Rood betekent dat het apparaat niets doet, maar de invoer is de beperkende factor. Dit is de laatste categorie die u zal helpen te ontdekken waar de echte problemen liggen in uw eigen industriële utopie. De kleuren zelf zijn configureerbaar via het instellingenmenu.

Voorbeeldopname van krastorio met nieuwe bronnen en gebouwen

Crestorio 2

Een andere voor wie op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Dit is een multiplayer-modus die nieuwe energiebronnen, gebouwen, technologieën, gevechtsreparaties en brandstofmechanica biedt, om er maar een paar te noemen.

Crestorio 2 Hij heeft ook een zeer elegante kunststijl. Het is minder een revisie en meer een vanille + tweak, maar het verandert nog steeds veel dingen en voegt veel nieuwe inhoud toe. Het is een andere mod die niet goed werkt voor anderen, en je moet een nieuwe game starten om er volledig van te profiteren.

Snowy Biome in een factor

Exotische biomen

Last but not least, een visuele mod. Dit verandert niets aan de gameplay, en het is geen ‘helper’-mod, maar het introduceert wel een aantal nieuwe biomen om in te spelen. Je kunt spelen in de sneeuw, een vulkanisch bioom en zelfs in het vuil. Iedereen houdt van vuil.

READ  Deze ongelooflijke Disco Elysium Game Boy-poort kan ook op pc worden gespeeld

Het wordt zelfs geleverd met nieuwe sierbomen en planten, en er zijn tal van instellingen om wat subtiele controle te bieden over hoe uw volgende omgeving eruit zal zien. ontvoering Vreemde biota hier

Hoe Factorio te wijzigen

Ondanks dat het een populair Steam-spel is, ondersteunt Factorio Steam Workshop niet echt. Game-mods zijn echter niet zo ingewikkeld als andere games die “handmatige” mods vereisen, hoewel je het spel handmatig kunt aanpassen als je wilt.

De gemakkelijkste en beste manier om mods te downloaden, is via de mod manager van de game, waarmee je door gebruikers gegenereerde inhoud kunt bladeren en installeren vanuit de client. Je moet het spel nog steeds opnieuw opstarten voordat je het kunt gebruiken, maar het is zo eenvoudig als het kan zijn zonder integratie met Workshop.

Meer zoals dit: De beste simulatiegames op pc

Of er is altijd de traditionele manier. Factorio Geweldig online bewerkingsportaal Het classificeert specifiek wijzigingen, waardoor het gemakkelijker wordt om naar te zoeken. Het enige dat u hoeft te doen, is de zip-map downloaden en vervolgens dat zip-bestand naar de juiste map verplaatsen. Merk op dat u het bestand niet decomprimeert, zoals u gewoonlijk doet met andere handmatige bewerkingsmethoden. Voor Windows-gebruikers is dit meestal: C: Users gebruikersnaam AppData Roaming Factorio mods

Voor meer informatie kunt u deze officieel raadplegen Factorio wiki-pagina

Written By
More from Max Mcgee

De 35 beste pc-games om op een ultrabrede monitor te spelen

Ultrawide gaming-monitoren zijn het soort hardware dat misschien te overdreven lijkt, misschien...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *