Fall Guys is gratis om te spelen en arriveert 21 juni op Switch en Xbox

Battle royale bonensimulator Falling Guys: The Ultimate Knockout Het is gratis om te spelen en komt eindelijk naar Nintendo Switch en Xbox-consoles op 21 juni. De game, die voor het eerst werd gelanceerd op PlayStation en pc, zou oorspronkelijk afgelopen zomer op Switch en Xbox verschijnen, maar komt binnenkort eindelijk naar die platforms. Op 21 juni wordt ook een speciale PS5-versie van de game uitgebracht. De voortgang wordt op verschillende platforms gedeeld en u kunt feesten op verschillende platforms organiseren.

Ontwikkelaar Mediatonic nu eigendom van Het is een elektronisch spel Fabrikant Epic Games heeft de overgang naar free-to-play, nieuwe releases en een hele reeks updates op komst onthuld val mannen In een video gepost op maandag. Deze veranderingen omvatten een aanstaande kaarteditor, gratis skins voor Xbox Game Pass-abonnees en spelers kunnen kronen inwisselen voor glorie, die kunnen worden gebruikt in de in-game store.

Bestaande spelers die de game hebben gespeeld vóór de gratis wijziging, ontvangen een Legacy Pack met voordelen, waaronder drie kits, een titel en naamplaatje, en toegang tot een premium seizoenspas. ook, Pre-registreer op de Epic Games-website Het ontgrendelt de voordelen van gezamenlijke prestaties van het spel.

Bestaande spelers ontvangen de inhoud van het Legacy Pack op 21 juni.
Foto: Mediatonic

Eigenaars van betaalde versies van val mannen Op de pc kan de Steam-versie nog steeds worden gebruikt zodra de game gratis is, maar Mediatonic merkt in zijn blogpost op dat nieuwe pc-spelers de game moeten downloaden en spelen vanuit de Epic Games Store. Op het moment van schrijven, Steam nog steeds te koop Zonder indicatie wanneer het zal worden afgeschreven.

Falling Guys: The Ultimate Knockout Het heeft een behoorlijk deel van de culturele impact gemaakt, zowel als een gezinsvriendelijke, feel-good live-service-game, die op het juiste moment wordt uitgebracht en als nachtmerriebrandstof voor virale posts op sociale media. Maar lang na een piek met 172.213 gelijktijdige spelers op Steam in 2020, heeft het spel momenteel ongeveer 7.000 mensen die het op pc spelen, volgens SteamDB.

Overschakelen naar gratis spelen kan het aantal spelers vergroten, wat betekent dat meer mensen in-game geld direct kunnen uitgeven aan zaken als nieuwe Ezio Bean-skins van Doctrine moordenaar En degenen die afhankelijk zijn van Pusheen de kat. En het kan een winstgevende zet zijn – PUBG: Slagvelden Ik ging eerder dit jaar gratis spelen en heb sindsdien veel geld verdiend. Epic heeft Rocket League ook gratis gemaakt om te spelen na de aankoop van ontwikkelaar Psyonix en heeft een enorme hit gezien met de gratis te spelen Battle Royale-shooter. Het is een elektronisch spel.

READ  Will Wright zoekt hulp bij Modder Sims om een ​​nieuw spel te testen
Written By
More from Max Mcgee
Monster Rancher is terug op Steam
Eerder dit jaar kondigde Koei Tecmo de terugkeer aan van de PlayStation-klassieker...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *