iOS 15.5 arriveert voorafgaand aan Apple’s jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie

Apple heeft iOS 15.5 uitgebracht, de nieuwste versie van zijn iPhone-besturingssysteem. Het ontbreekt aan gebruikersgerichte verbeteringen, maar het zou regelgevers kunnen helpen die zich zorgen maken over Apple’s dominante controle over in-app-aankopen.

Nieuwe iOS 15.5-functies omvatten een paar knoppen die zijn toegevoegd aan de Wallet-app, waarmee Apple Cash-kaartgebruikers snel geld kunnen vragen of verzenden, evenals een nieuwe instelling in de Apple Podcasts-app waarmee u limieten kunt instellen voor het aantal afleveringen dat is opgeslagen in jouw telefoon. Volgens de release-opmerkingen van Apple bevat de update ook verschillende bugfixes, waaronder bugfixes die de betrouwbaarheid zullen verbeteren van domotica die wordt gelanceerd door mensen die aankomen en vertrekken.

De tekst van de volledige release notes is als volgt:

iOS 15.5 bevat de volgende verbeteringen en bugfixes:

Wallet stelt Apple Cash-klanten nu in staat om geld te verzenden en te vragen met hun Apple Cash Card

Apple Podcasts bevat een nieuwe instelling om afleveringen die op je iPhone zijn opgeslagen te beperken en oude afleveringen automatisch te verwijderen

Lost een probleem op waarbij domotica kan falen, veroorzaakt door mensen die aankomen of vertrekken

Sommige functies zijn mogelijk niet in alle regio’s of op alle Apple-apparaten beschikbaar. Bezoek deze site voor informatie over de beveiligingsinhoud van Apple-software-updates:

https://support.apple.com/kb/HT201222

Naast de nieuwste iOS-update heeft Apple ook een update uitgebracht voor macOS. Monterey 12.4 is een premium-versie van macOS Inclusief reparatie tot Apple Studio-scherm De kwaliteit van de webcam is matig. In onze tests met de bèta-update ontdekten we dat de prestaties van de webcam nog verre van perfect waren, maar de update verminderde de hoeveelheid zichtbare ruis in het beeld, verbeterde contrast en verbeterde kleurnauwkeurigheid. Natuurlijk zullen we de webcam opnieuw testen nu de software definitief is om te zien of er iets is veranderd.

READ  Amazon Luna, sferische Echo-luidsprekers, Fire TV, een vliegende Ring-camera en meer: ​​elk nieuw product wordt dit najaar aangekondigd

Hoewel iOS 15.5 gebruikersgerichte veranderingen mist, 9to5Mac Eerder genoemd Het bevat verwijzingen naar “externe aankopen”, wat aangeeft dat de update de basis legt voor specifieke applicaties om te kunnen koppelen aan externe inkoopsystemen, in lijn met Wijzigingen die Apple vorige maand heeft aangekondigd. Apple eist over het algemeen dat ontwikkelaars hun in-app-betalingssysteem gebruiken voor digitale in-app-aankopen (waardoor ze vaak een commissie van 30 procent verdienen), maar dat beleid wordt strenger gecontroleerd door regelgevers over de hele wereld. In sommige landen, zoals Zuid-Korea En HollandApple heeft de opdracht gekregen om meerdere ontwikkelaars toe te staan ​​om te koppelen met betalingssystemen van derden.

iOS 15.5 komt minder dan een maand voordat Apple de komende iOS 16-update op tijd aankondigt Jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie. De instructies kunnen zijn over het bijwerken van uw iPhone Gevonden op de Apple-website.

Written By
More from Lesley Curry
Scarlet Nexus wordt vandaag lid van Xbox Game Pass – Destructoid
Apocalypse Nu (of vanmiddag) Als onderdeel van de uitzending van de Tokyo...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *