Fall Guys is voor onbepaalde tijd uitgesteld op Switch en Xbox

Vallen jongens Ik kom toch niet naar deze zomer. Mediatonisch is De glamoureuze Battle Royale-release op die platforms zei niet wanneer de studio verwachtte dat deze releases hun weg naar de wereld zouden vinden, maar het verklaarde wel waarom ze werden teruggedrongen.

Epic Games, geeft ontwikkelaars toegang tot een breed scala aan nieuwe tools en mogelijkheden. Als gevolg hiervan is de zomerreleaseperiode voor Xbox- en Switch-releases “helaas nog te vroeg voor ons om alle heerlijke nieuwe functies waar we aan werken op te nemen”, aldus Mediatonic.

De studio streeft er nog steeds naar om de game zo snel mogelijk naar consoles te brengen, maar je zult iets langer moeten wachten dan verwacht. wanneer Vallen jongens Kom je op die platforms terecht, dan zou crossplay eindelijk klaar moeten zijn, zodat je met vrienden kunt spelen op Switch, Xbox, PlayStation 4 en 5 en pc.

Wat betreft wat de toekomst biedt voor de huidige spelers, zegt Mediatonic dat er twee nieuwe minigames (of rondes) komen met de komende update halverwege het seizoen. Er zitten nog steeds seizoensupdates in de pijplijn, samen met nieuwe attracties en shows (zoals levelafspeellijsten) en meer kostuums naarmate de ontwikkelaars de Switch- en Xbox-versies ontgroeien.

Vallen jongens Het werd in augustus uitgebracht en was meteen een hit, met miljoenen verkopen op Steam. Was ook. Het is teleurstellend dat Switch- en Xbox-spelers langer buiten spel blijven, maar er is tenminste een crossover-game om naar uit te kijken.

Alle door Engadget aanbevolen producten worden door ons redactieteam uitgekozen, onafhankelijk van het moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

READ  Rocksmith 2014 Edition Remastered - Xbox One Standard Edition
Written By
More from Vanessa Hale

Sabrina Ionescu introduceert de Xbox-consoles en Nike-schoenen van het voormalige jeugdteam

Sabrina Ionescu introduceert het voormalige jeugdteam met Xbox-consoles en oorspronkelijk verschenen Nike-schoenen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *