Konami om E3 2021 te omzeilen, “in diepe ontwikkeling in een aantal grote projecten”

Konami zal niet aanwezig zijn op E3 ​​2021, die zal doorgaan Van 12 tot 15 juniMaar het is in “diepgaande ontwikkeling in een aantal grote projecten”, aldus het bedrijf De huidige situatie. Updates over deze projecten zijn gepland in de “komende maanden”.

Lees hieronder het volledige bericht van Konami.

Gezien de timing zullen we dit jaar niet klaar zijn om te solliciteren op de E3. We willen onze fans geruststellen dat we een diepe ontwikkeling doormaken met een aantal grote projecten, dus blijf op de hoogte voor updates in de komende maanden. Hoewel we dit jaar niet meedoen, hebben we veel respect voor de European Space Agency en weten we dat 2021 een enorm succes zal worden. We zullen de European Space Agency blijven steunen en we wensen de hele tentoonstelling van dit jaar het beste.

Commentaarbenadering

Opmerkingen zijn welkom en worden aangemoedigd voor Gematsu. We vragen u echter wel een aantal eenvoudige richtlijnen te volgen:

  • Lees het volledige artikel Alvorens commentaar te geven.
  • Blijf bij het onderwerp.
  • Er zijn geen opmerkingen van de auto, Inclusief phishing, phishing of het plaatsen van berichten.
  • Weet wanneer je geen commentaar moet geven. Als je niet om een ​​onderwerp geeft, geef dan geen commentaar.
  • Er zijn geen beledigende opmerkingen. Dit omvat aanstootgevende, bedreigende, pornografische, misleidende of lasterlijke inhoud / taal, evenals algemene intimidatie en individuele aanvallen.
  • Smeek niet port.
  • Geen console-oorlogen.
  • Gebruik spoilertags Bij het plaatsen van verwende of NSFW-inhoud (alleen niet-naaktheid). Bijvoorbeeld: Will is Leomon. Bepaal het onderwerp van de inhoud buiten de bederf-tags.
  • Wees respectvol voor andere commentatoren. Je hoeft niet met elkaar overweg te kunnen, maar je moet wel beleefd overleggen. Als je merkt dat een commentator deze eenvoudige etiquette niet volgt, ga dan niet verder met het gesprek, maar meld het gewoon.
READ  Epic CEO Tim Sweeney geeft toe dat een korting van 30% in de App Store vergelijkbaar is met consoles, en hij zou een speciale deal met Apple hebben geaccepteerd.

Gematsu behoudt zich het recht voor om opmerkingen zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of te verwijderen. Dit opschortingsbeleid kan op elk moment worden gewijzigd.

Written By
More from Lesley Curry

Summer Games Done Quick Online haalt 2,3 miljoen op …

Summer Games Done Quick vonden dit jaar online plaats. Het evenement bracht...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *