Fall Guys releasedatum voor Nintendo Switch en Xbox – Mediatonic onthult toekomstige plannen | Spellen | vermaak

Fall Guys Ultimate Knockout-ontwikkelaar Mediatonic gaf fans de grootste hint tot nu toe dat de releases van Xbox en Nintendo Switch in de maak zijn.

Fans die reikhalzend uitkijken naar nieuws over de releasedatum van Fall Guys voor andere platforms dan PS4, zullen blij zijn te horen dat Mediatonic hard werkt om de game naar andere platforms te brengen.

Mediatonic zei dat terwijl er geen officieel schema is GamesIndustry.biz Hij wil zoveel mogelijk mensen bereiken.

“We hebben niet veel gezegd over de roadmap hiervoor, maar wat we wel kunnen zeggen is dat we willen dat dit zoveel mogelijk mensen bereikt”, zegt Dave Bailey van Mediatonic.

“We willen dat het elk groot platform bereikt, en we werken er hard aan om dat te bereiken.”

Te oordelen naar de opmerkingen van Bailey, kunnen Fall Guys profiteren van platformonafhankelijke gameplay, waardoor het vinden van matches sneller gaat.

“We willen alle verschillende platforms tegenkomen, en hopelijk deze platforms met elkaar verbinden zodat mensen samen kunnen spelen. Als we het goed doen, kan dat een superkracht zijn voor andere ambities over de originele games en ook die uitgeverij.”

“Hij duwde alles echt een beetje verder.”

Fall Guys Ultimate Knockout is een hit sinds de lancering als gratis game op PlayStation Plus in augustus.

Geïnspireerd door tv-shows zoals Takeshi’s Castle, ziet de game tientallen spelers strijden om de laatste persoon te worden in een reeks minigames.

Binnen een minuut race je over een hindernisbaan, terwijl je de volgende dag probeert te balanceren op de draaiende platforms.

READ  Red Dead Online, FIFA 21 en meer komen in mei 2021 aan op Xbox Game Pass

Fall Guys: Ultimate Knockout spuwt hordes racers online samen in een waanzinnige sprint door ronde na ronde van toenemende chaos totdat er één winnaar overblijft!

“Vecht tegen vreemde obstakels, duw door ongebreidelde concurrenten en overwin de eindeloze natuurwetten terwijl je naar grootheid struikelt. Laat je waardigheid aan de deur staan ​​en bereid je voor op de belachelijke mislukking van je zoektocht naar de kroon!”

De game biedt ook een breed aanpassingsbereik, waardoor spelers zich kunnen kleden in allerlei verschillende outfits en kleuren.

Mediatonic werkt samen met andere uitgevers om speciale crossover-kostuums te introduceren, gebaseerd op Sonic the Hedgehog en Untitled Goose Game.

“Faal in stijl met alles van chique ananas-outfits tot de nieuwste konijnenhoeden die beschikbaar zijn om je look in Fall Guys aan te passen”, legt Mediatronic uit.

Spelers kunnen meer modi ontgrendelen door deel te nemen aan verschillende seizoenen, elk met zijn eigen unieke thema.

Written By
More from Vanessa Hale
De AMD 4700S Desktop Kit is een mini-pc met een Xbox Series X-achtige processor
De Desktopcollectie AMD 4700S Octa-Core-processors Het is een geïntegreerd desktop-moederbord in combinatie...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *