GoldenEye 007: Screenshots van een geannuleerde Xbox 360 Remaster gedetecteerd

Een volledige multiplayer-game van dertig minuten bevatte de geannuleerde Xbox Live Arcade Remaster voor de N64 Classic GoldenEye 007.
YouTuber Graslu00 nam deel aan GoldenEye 007 XBLA (2007) – Longplay, Het draait op 4K / 60fps op de Xenia-emulator en geeft fans een glimp van hoe de remaster van Rare eruit zou hebben gezien als de rechtenkwesties niet op de weg waren opgelost.Dit is niet de eerste keer dat we beelden van dit geannuleerde project hebben gezien die grotendeels klaar leken te zijn, aangezien er in 2016 een kleinere gameplay verscheen met verbeterde beelden, de mogelijkheid om te schakelen tussen oude en opnieuw ontworpen grafische afbeeldingen, en meer.

Een recente herverbeelding / herontwerp van GoldenEye 007 werd in 2010 uitgebracht voor de Wii door Activision, en in onze recensie zeiden we: “wat had kunnen eindigen als een spel dat op de automatische piloot ging en gewoon op een naam vertrouwde om het te verkopen bleek een van de beste first-person shooter-games op de Wii te zijn. GoldenEye heeft een indrukwekkende singleplayer-campagne die er zowel nieuw als vertrouwd uitziet, en de aandacht voor meerdere spelers – iets waar de meeste GoldenEye Nintendo 64-fans hun hart op steken – is ongelooflijk en iets dat zelden op een Nintendo-console verschijnt “.

In de YouTube-video merkt Graslu00 op dat hen is verteld dat deze versie waarschijnlijk in 2021 in een of andere vorm aan het publiek zal worden vrijgegeven.

Hoewel we misschien niet snel een geschikte GoldenEye-remaster krijgen, werkt Hitman-ontwikkelaar IO Interactive aan een nieuwe James Bond-game waarmee “spelers ‘s werelds favoriete schoen van de geheim agent kunnen betreden om bij de start hun plek van 00 te verdienen.” Bond Origin Verhaal “.

READ  Vandaag alleen bij Best Buy: bespaar $ 180 op een Dyson-vacuĆ¼m, $ 80 op een hoverboard en meer

Heeft u een fooi voor ons? Wilt u een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Adam Pankhurst is een nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter Sluit een tweet in en verder Zenuwtrekking.

Written By
More from Lesley Curry

Waarom zou u overschakelen van LastPass naar Bitward’s Password Manager?

Of u nu uw wachtwoordbeheer wilt wijzigen DaaromOf u bent een LastPass-gebruiker...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *