Fall Guys zijn de perfecte lengte om een ​​boon tussen ons op het hoofd te zetten

Het bleek een boon te zijn Vallen jongens De letters hebben de perfecte hoogte om op de bonen te kloppen Tussen ons Bemanningsleden op hun hoofd, mochten ze in hetzelfde universum bestaan. De Tussen ons En de Vallen jongens Twitter-accounts deden de ontdekking maandag. Hoe?

Het is allemaal begonnen Met deze vraag Van Chris op Twitter:

Het is een goede vraag. Ik kan niet geloven dat ik er zelf nog nooit om heb gevraagd.

De Tussen ons Twitter account Toen onthuld De bemanningsleden in het spel zijn 90 cm lang. Klinkt waar, hoewel ik eerlijk gezegd dacht dat ze wat korter waren.

De Vallen jongens Twitter account Het werd snel opgevolgd met wat mensen dachten dat het de basismaat was van een vallende man: zes voet, dat is de hoogte van één Vallen jongens Bean Creatures maken deel uit van het Unity-spelontwikkelingsprogramma. De Vallen jongens Berekeningsplaatsing is ook handig om Fall Guy op een menselijke zijgrafiek te plaatsen.

De Vallen jongens Toen zei het account Het volgende is duidelijk:

En de Tussen ons Accountoverdracht, Voor leuke resultaten.

Het diagram laat zien dat A. Vallen jongens De bonen hebben precies de juiste hoogte om op te kloppen Tussen ons Een crew bovenop! Ah, ze zouden vrienden kunnen zijn. (Hoewel als ik een prof Vallen jongens Bean, ik pas op dat ik niet te dichtbij kom Tussen ons Bemanningslid.)

READ  Speel PlayStation-games op een Xbox Series S.

Dit is niet alles. Nu je het hebt, wil ik mijn theorie presenteren Vallen jongens Bonen zijn een jaren oude versie van Tussen ons Bemanningsleden. Ga met mij mee.

Laten we beginnen met de hoogteverschillen die we vandaag hebben geleerd. Het kan dat aangeven Tussen ons Soorten bonen worden groter Vallen jongens Soorten bonen.

Ik begrijp dat dit misschien niet voldoende bewijs voor u is, dus laten we de anatomie van de twee boonachtige soorten vergelijken. Het structurele systeem van Tussen ons Metgezel Het bestaat uit één botBlijkbaar:

een Vallen jongens Bonen daarentegen hebben een Aanzienlijk complexer (En angstaanjagendDe anatomische structuur.

De verschillende verhogingen en anatomische complexiteiten tussen de twee soorten zeer vergelijkbare boonwezens leiden me tot één conclusie: Tussen ons Bonen evolueren naar Vallen jongens Boon.

Zou iemand iets schelen over deze wetenschappelijke theorie van kogelvrij maken?

Written By
More from Aubrey Mason

De 10 beste Android-games die je nu gratis kunt spelen

De 10 beste Android-games die je nu gratis kunt spelen Huis ”...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *