Priyanka Gandhi Vadra verlaat de bungalow van Lodhi Estate vóór de deadline van Centre

Priyanka Gandhi Vadra verlaat de bungalow van Lodhi Estate vóór de deadline van Centre

Het nieuwe huis van Priyanka Gandhi Vadra in de nationale hoofdstad wordt gerenoveerd (Bestand)

New Delhi:

Senior congresleider Priyanka Gandhi Vadra heeft donderdag haar officiële bungalow in het chique Lodhi Estate-gebied in Delhi verlaten vóór de deadline die in de uitzettingsbevel van 1 juli was vermeld. De centrale regering had haar in de aankondiging gevraagd om het uitgestrekte pand uiterlijk op 1 augustus te verlaten of een geldboete te krijgen.

Mevrouw Gandhi, de dochter van congrespresident Sonia Gandhi en een algemeen secretaris van de partij, zal een paar dagen in een Gurgaon-penthouse verblijven voordat ze naar haar nieuwe huis in het centrum van Delhi verhuist, citeerde persbureau PTI bronnen.

Haar nieuwe huis in de nationale hoofdstad wordt gerenoveerd, meldde het bureau.

Eerder deze maand had het ministerie van Volkshuisvesting en Stedelijke Zaken haar gevraagd om te verhuizen uit bungalow 35 op het landgoed Lodhi die haar in 1997 was toegewezen omdat ze geen beveiliging van de Special Protection Group meer had. Ze had geen recht op een bungalow, aldus ambtenaren, tenzij het ministerie van Binnenlandse Zaken om veiligheidsredenen een uitzondering maakte.

“Als gevolg van intrekking van SPG-bescherming en toekenning van Z + -veiligheidsdekking door het Ministerie van Binnenlandse Zaken, dat niet voorziet in toewijzing / behoud van overheidsaccommodatie op veiligheidsgrond, de toewijzing van type 6B huisnummer 35, Lodhi Estate, New Delhi wordt hierbij geannuleerd met ingang van 01/07/2020 “, had de aankondiging gezegd.

Het congres had de beweging vergelding tegen mevrouw Gandhi genoemd omdat ze sprak tegen de BJP-regeringen in Uttar Pradesh en in het centrum.

READ  Magic Awakened Codes inwisselen en hoe ze in te wisselen (juni 2023)

Een paar weken geleden hadden mevrouw Gandhi en Hardeep Singh Puri van BJP tweets uitgewisseld nadat werd beweerd dat een invloedrijke congresleider de vakbondsminister had gebeld om meer tijd te vragen om uit de bungalow te komen.

Hardeep Puri had, nadat mevrouw Gandhi een nieuwsartikel had geschreven dat de bewering deed, gezegd: “Feiten spreken voor zich! Een machtige congresleider met veel macht in de partij belde me op 4 juli 2020 om 12:05 uur om te vragen dat 35 Lodhi Estate wordt toegewezen aan een andere INC-parlementslid zodat Priyanka Vadra kan blijven. Laten we alsjeblieft niet alles sensationeel maken. “

Mevrouw Gandhi ontkende in een reactie een telefoontje namens haar en zei dat ze de bungalow voor de deadline zou verlaten.

‘Als iemand u meneer Puri heeft genoemd, dan dank ik hen voor hun bezorgdheid en ook voor uw overweging, maar het verandert nog steeds niets aan de feiten: ik heb een dergelijk verzoek niet gedaan en ik doe een dergelijk verzoek niet. Zoals ik al zei , Ik zal het huis voor 1 augustus verlaten … zoals vereist in de ontruimingsbrief, ‘had ze getweet.

Het centrum heeft de bungalow toegewezen aan BJP MP Anil Baluni. Mevrouw Gandhi heeft hem onlangs een thee-uitnodiging gedaan. In plaats daarvan nodigde de leider haar en haar familie uit voor het avondeten, met de belofte alle traditionele gerechten van Uttarakhand te serveren.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *