Fallout 3 wordt volgende week een gratis game op Epic

De Epic Games Store draait elke week een nieuwe reeks gratis pc-games, en als dat gebeurt, krijgen we een voorproefje van wat er volgende week gaat komen. Dus als je gratis exemplaren van het darkwood-horrorspel en het kleurrijke roguelike-avontuur ToeJam en Earl: Back in the Groove tegenkomt, merk je misschien dat je vanaf 20 oktober een gratis exemplaar van Fallout 3: Game kunt bemachtigen of the Year Edition, een van de beste games van het jaar Rollenspel.

Fallout 3 was een belangrijk keerpunt voor de serie: het was de eerste crack van Bethesda Game Studios in de franchise, die tot dan toe was ontwikkeld door Interplay en Black Isle. Het is ook de eerste 3D Conquest-serie – alle eerdere Fallout-games hebben een top-down, Diablo-achtige isometrische weergave gebruikt, en Fallout 3 heeft het perspectief drastisch getransformeerd in first-person.

Dat betekent dat we Capital Wasteland — wat er nog over is van Washington, DC — op een geheel nieuwe manier hebben ervaren voor de Fallout-serie, en de overgang bleek onthullend te zijn. Het bleef echter indrukwekkend trouw aan zijn turn-based roots en omvatte de eerste iteratie van het VATS-wachtrijsysteem dat sindsdien een steunpilaar van de serie is geweest.

Aangezien dit de Game of the Year-versie van Fallout 3 is, krijg je het basisspel en alle vijf bonuspakketten. Deze omvatten: Anchorage, The Pitt (die je nu opnieuw kunt bezoeken in Fallout 76), Broken Steel, Point Lookout en Mothership Zeta (met een invasie door buitenaardse wezens).

Fallout 3 zal de getransformeerde RPG Evoland van Shiro Games vergezellen wanneer deze van 20-27 oktober gratis wordt gelanceerd in de Epic Games Store.

READ  PixelJunk Scrappers Deluxe voor pc aangekondigd door Q-Games

Written By
More from Max Mcgee
Clockwork Aquario verschijnt deze zomer op pc en Xbox
| ININ Games heeft vandaag onthuld dat het officieel zal worden gepresenteerd...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *